Force USA G12 All-In-One Trainer - Dubbele katrol (90,5 kg), Smith Machine, Multipower, Rack en Leg Press

Op voorraad

Pas je pakket aan: Force USA G12 All-In-One Trainer - Dubbele katrol (90,5 kg), Smith Machine, Multipower, Rack en Leg Press

Pas hieronder je bestelling aan!

bewaar € 2.300,00
€ 6.995,00
€ 4.695,00

Force USA SP1 Vlakke Halterbank

Force USA SP1 vlakke halterbank De nieuwe Plato SP1 Bench van Force USA is voorzien op diegenen die hun workouts willen maximaliseren zonder een grote drukbank nodig te hebben. De Force USA SP1 is v...

See full details
add
€ 195,00

Force USA SP3 platte en verstelbare halterbank

Force USA SP3 platte en verstelbare halterbank De nieuwe SP3-bank van Force USA is een compacte, sterke en volledig veelzijdige halterbank die voorzien is op herhaaldelijk trainen. Maximaliseer je t...

See full details
add
€ 225,00

Force USA MyBench Adjustable bench with Leg Developer and Height Adjustable Preacher curl Attachment

Force USA MyBench Adjustable bench with Leg Developer and Height Adjustable Preacher curl Attachment Dit is waarschijnlijk één van de meest complete halterbanken op de markt is: Force USA's MyBench...

See full details
add
€ 499,00

Force USA light Commercial vlakke halterbank

Force USA light Commercial vlakke halterbank Op zoek naar een vlakke bank voor je homegym? We presenteren de ForceUSA Light Commercial Flat Bench, de ideale optie voor diegenen die op zoek zijn naar ...

See full details
add
€ 195,00

Force USA Heavy Duty Profesional Vlakke Halterbank

Force USA Heavy Duty Profesional Vlakke Halterbank De Force USA Heavy Duty professionele vlakke halterbank is ideaal voor gebruik met gewichten en ook voor haltertrainingen bij gebruik met een squat ...

See full details
add
€ 299,00
bewaar € 2.300,00
€ 6.995,00
€ 4.695,00

Set Discos Olímpicos 60 Kg

Set Discos Olímpicos 60 Kg ¿Estás buscando un pack de discos olímpicos resistentes y con alta durabilidad en el tiempo para comenzar a entrenar con pesas?Con este set de discos olímpicos de 60 k...

See full details
add
€ 295,00

Titanium Strength set Olympische Schijven 80 Kg

Titanium Strength set Olympische Schijven 80 Kg Ben je op zoek naar een pakket resistente Olympische schijven met een hoge duurzaamheid om te beginnen met trainen met gewichten? Met deze set olympis...

See full details
add
€ 395,00

Titanium Strength set Olympische Halterschijven 120 Kg

Titanium Strength set Olympische Halterschijven 120 Kg Hebt u ervaring en bent u op zoek naar een pakket resistente olympische schijven met een hoge duurzaamheid om te trainen met gewichten? Met dez...

See full details
add
€ 585,00

Titanium Strength set Olympische Halterschijven 150 Kg

Titanium Strength set Olympische Halterschijven 150 Kg Heb je ervaring en ben je op zoek naar een pakket resistente olympische schijven met een hoge duurzaamheid om trainen met gewichten? Met deze s...

See full details
add
€ 695,00
bewaar € 2.300,00
€ 6.995,00
€ 4.695,00

Olympische Rechte Stang 220 cm / 20 kg

Olympische Rechte Stang 220 cm / 20 kg Olympische stangen zijn een essentieel onderdeel van je functionele training, zodat je gewichtheffen, crossen of de belangrijkste fitnessoefeningen kan integrer...

See full details
add
€ 295,00
bewaar € 2.300,00
€ 6.995,00
€ 4.695,00

Force USA G9 · G12 Jammer Arms

Force USA G9 and G12 Jammer Arms

See full details
add
€ 349,00
bewaar € 2,00
€ 6.995,00
Totaal: € 4.695,00

View in 3D

Force USA G12 All-In-One Trainer - Dubbele katrol (90,5 kg), Smith Machine, Multipower, Rack en Leg Press


Als je een personal trainer bent, een professionele atleet of je denkt gewoon aan een multifunctionele machine voor je huis waarmee je ALLES in één kunt hebben, dan is de G12 de beste optie.

Van de hand van onze partner Force USA presenteren we één van de meest complete machines voor diegenen die intensief willen trainen op een enkele machine zonder naar een sportschool te hoeven gaan.

Kracht, bodybuilding, spieruithoudingsvermogen, samengestelde of individuele trainingen, plyometrische, slow-twitch- of fast-twitch-training. De Force USA G12 All-In-One Trainer is een uitgebreide oplossing voor alle trainingen.

Met de G12 kun je je hele lichaam trainen!

 

Waarom de G12 All-In-One Trainer - Double Pulley (90,5 kg), Smith Machine, Multipower, Rack en Leg Press van ForceUSA kopen?


De Force USA G12 All-In-One Trainer is uitgerust met 2 sets van 90,5 kg gewichten aan de achterkant van de machine voor volledige weerstandscontrole bij meer dan 75 verschillende oefeningen.

De Force USA G12 All-In-One Trainer zit boordevol accessoires om je een concurrentievoordeel te geven en bevat:

 • Leg Press, Core Trainer, Low Pulley Knee Support, T-Bar, Olympic Clasp Collars, Multi-Grip Handgrepen, Dumbbell J-hooks en nog veel meer accessoires.


Houd je trainingsruimte netjes en schoon met ingebouwde opbergruimte. Het ontwikkelingsteam van Force USA heeft tot wel 6 Olympische halterschijven toegevoegd, alsook standaard olympische halterstanghouders en opberghaken voor al je accessoires.

Het is ideaal als je...

 • 8 gewichtsmachines in één wilt
 • Je klanten hebt die professionele atleten zijn en je hebt een veelzijdige machine nodig
 • Je een grote diversiteit aan trainingen wilt zonder dat je 8 apparaten nodig hebt, want met slechts één heb je alles.
 • Het voordeel wil van het feit dat je niet naar de sportschool hoeft.

De G12 All-In-One Trainer bevat een overzicht van meer dan 35 ingebouwde oefeningen om je te helpen je trainingsroutine op te bouwen en je correcte en veilige bewegingspatronen te laten volgen.

Daarnaast omvat het:

 • 2x 90 kg stapels
 • 6x olympische schijfhouders
 • Bar opslag
 • Leg Press
 • Core Trainer
 • Knie-accessoire voor lage katrol
 • Lat Pull-Down Bar
 • T-Bar / V-Bar Row
 • Olympic Lock Collars
 • Multi-Grip Dip Handgrepen voor dips
 • J-haken
 • "Safety Spotting Arms"
 • Een tafel met meer dan 35 oefeningen om uit te voeren


Wil je een totaal intense en veilige work-out en denk je niet dat het tijd is om een ​​machine met deze eigenschappen aan te schaffen?

Denk geen twee keer na en behaal je beste resultaten zonder naar de sportschool te gaan dankzij Force USA G12!

Over het merk Force USA:
Toonaangevend merk in de verkoop van toestellen voor kracht- en cardiotraining.

Meer informatie
EAN Code5051638305260
OpplooibaarNee
Garantie24 mo.
MerkForceUSA
Dimensies (G x B x H)125cm x 200cm x 226cm
Ar Model Type3-D Model

Stel je vraag

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product te maken heeft. Alle vragen die u heeft, worden binnen enkele uren beantwoord.

GARANTIE VAN DE FABRIKANT

Garanties voor producten die niet door Force Usa zijn vervaardigd, zijn onderworpen aan de oorspronkelijke fabrieksgarantie zoals hieronder en op de relevante productpagina's uiteengezet.

Opmerking: De garantie vervalt voor elk product dat beschadigd is ten gevolge van verkeerd gebruik, verwaarlozing, wijziging, onjuiste behandeling of opslag. Garantieclaims voor producten die door langdurig gebruik onbruikbaar zijn geworden en door normale slijtage het einde van hun gebruiksduur hebben bereikt, worden niet aanvaard.

 • ★︎ HUISHOUDELIJKE PRODUCTEN: 2 jaar garantie
 • ★︎ COMMERCIËLE PRODUCTEN: 1 jaar garantie

BELANGRIJKE INFORMATIE

Wij staan ​​achter de kwaliteit van onze apparatuur en bieden een toonaangevende garantie op al onze producten, zodat u met een gerust hart een Force USA-product kunt kiezen.

Garanties zijn alleen geldig voor de oorspronkelijke koper met een ontvangstbewijs en een geldig bestelnummer. Garanties kunnen niet worden overgedragen.

Producten die door langdurig gebruik onbruikbaar zijn geworden en hun houdbaarheidsdatum bereiken, komen bij normaal gebruik niet in aanmerking voor garantie..

ZENDINGEN

Leveringen, met uitzondering van speciale bestellingen, duren over het algemeen 3 tot 6 werkdagen.
Voor meer efficiëntie belt de koerier u altijd voor levering.

Als hij je niet kan vinden, laat hij je een briefje achter met een telefoonnummer om een ​​toekomstige datum en een geschikte tijd af te spreken..

ZOEK UW BESTELLING

De beste manier om te hebben gedetailleerde bestelling volgen is om een ​​e-mail te sturen naar [email protected] met uw volledige naam en order- of factuurnummer.

Onze klantenservice zal binnen enkele uren reageren alle beschikbare informatie: waar je bent, wanneer je aankomt en een trackingnummer van de vervoerder.

PREMIUM SERVICE

Als uw bestelling Professionele Premium-installatie bevat, onze technici nemen rechtstreeks contact met u op om u de datum en tijd te vertellen die u het beste uitkomen.

Klantenreviews
Force USA G12 All-In-One Trainer - Dubbele katrol (90,5 kg), Smith Machine, Multipower, Rack en Leg Press