Olympische Rechte Stang 220 M / 20 kg

Beschikbaar

bewaar € 120,00
€ 295,00
Totaal: € 175,00

Olympische Rechte Stang 220 M / 20 kg

Olympische stangen zijn een essentieel onderdeel van je functionele training, zodat je gewichtheffen, crossen of de belangrijkste fitnessoefeningen kan integreren wanneer je meer spiermassa wilt en je kracht en energie-verbruik wil verhogen tijdens de training.

Met deze professionele halterstang kun je verschillende oefeningen voor je boven- en onderlichaam uitvoeren: squats, lunges, deadlifts, schouder- en borstdrukken, rugoefeningen...

Waarom de Olympic Rechte Stang kopen?

Wil je onder andere je flexibiliteit en kracht vergroten en je lichaamshouding verbeteren? Aarzel dan niet om deze stang in je dagelijkse routine op te nemen.

Gewichtheffen en crossen zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden en werken op een holistische manier op je spieren, waardoor je je conditie verbetert terwijl je ernaar streeft jezelf met elke lift te verbeteren.

De olympische stang, gemaakt van gelegeerd staal, is een van onze paradepaardjes en is getest om tot 680 kg te weerstaan, waarbij hij buigt naargelang de beweging.

De greep heeft een diameter van 28 mm en voldoet daarmee aan de normen van de Internationale Gewichtheffederatie, en heeft een drukkarteling die een stevige maar zachte greep mogelijk maakt.

Het zelfsmerende bronzen bussysteem voorkomt dat vuil de rotatie van de stangen hindert. Bovendien zijn zij voorzien van naaldlagers en groefzones die respectievelijk de rotatie van de schijven, ongeacht het toegevoegde gewicht, en de vergrendeling van de schijven garanderen.

De stangen hebben een harde mat-verchroomde afwerking waardoor ze bestand zijn tegen zweet en vocht.

Technische informatie

Gewicht: 20 kg

Meer informatie
EAN Code5051638333683
OpplooibaarNee
MerkForceUSA
Garantie12 mo.
Ar Model TypeSelect Model

Stel je vraag

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product te maken heeft. Alle vragen die u heeft, worden binnen enkele uren beantwoord.

Thuisgarantie

Van toepassing op apparatuur die uitsluitend wordt gebruikt in een privé binnenomgeving door bewoners van het huis.

  • ★︎ Levenslang (Frame)
  • ★︎ 3 jaar (Bewegende onderdelen)
  • ★︎ 6 maanden (Bekleding en bijlagen)
  • ★︎ 6 maanden (Slijtageonderdelen)

Alle producten worden standaard geleverd met een thuisgarantie. Het gebruik van producten voor thuisgebruik in commerciële omgevingen maakt de garantie ongeldig.

Commerciële garantie

Van toepassing op geselecteerde apparatuur die wordt gebruikt in semi-private of openbare niet-residentiële faciliteiten. Maandelijkse kosten kunnen al dan niet in rekening worden gebracht. Voorbeelden zijn commerciële sportscholen, brandweerkazernes, hotels, personal training studio's en appartementencomplexen.

  • ★︎ 5 jaar (Frame)
  • ★︎ 1 jaar (Bewegende onderdelen)
  • ★︎ 6 maanden (Bekleding en bijlagen)
  • ★︎ 6 maanden (Slijtageonderdelen)

Het gebruik van commerciële producten in residentiële omgevingen activeert automatisch de hierboven beschreven thuisgarantie.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Wij staan ​​achter de kwaliteit van onze apparatuur en bieden een toonaangevende garantie op al onze producten, zodat u met een gerust hart een Force USA-product kunt kiezen.

Garanties zijn alleen geldig voor de oorspronkelijke koper met een ontvangstbewijs en een geldig bestelnummer. Garanties kunnen niet worden overgedragen.

Producten die door langdurig gebruik onbruikbaar zijn geworden en hun houdbaarheidsdatum bereiken, komen bij normaal gebruik niet in aanmerking voor garantie..

ZENDINGEN

Leveringen, met uitzondering van speciale bestellingen, duren over het algemeen 3 tot 6 werkdagen.
Voor meer efficiëntie belt de koerier u altijd voor levering.

Als hij je niet kan vinden, laat hij je een briefje achter met een telefoonnummer om een ​​toekomstige datum en een geschikte tijd af te spreken..

ZOEK UW BESTELLING

De beste manier om te hebben gedetailleerde bestelling volgen is om een ​​e-mail te sturen naar [email protected] met uw volledige naam en order- of factuurnummer.

Onze klantenservice zal binnen enkele uren reageren alle beschikbare informatie: waar je bent, wanneer je aankomt en een trackingnummer van de vervoerder.

PREMIUM SERVICE

Als uw bestelling Professionele Premium-installatie bevat, onze technici nemen rechtstreeks contact met u op om u de datum en tijd te vertellen die u het beste uitkomen.

Klantenreviews
Olympische Rechte Stang 220 M / 20 kg