VERZENDMETHODEN

LEVERINGSMET
HODEN

Fitnessproducten zijn groot en zwaar en assemblage is slechts een klein onderdeel van het proces. Al onze producten worden gratis aan huis geleverd in Spanje (met uitzondering van de eilanden en Ceuta en Melilla). Normaal is levering van kleine producten zoals banken en accessoires geen probleem. Indien u echter in een flat woont en een machine van 200 kg hebt gekocht, kan het beter zijn een kruier in te huren en/of onze premium leverings- en montageservice.

OP STRAATNIVEAU IS GRATIS

Alle producten op onze website hebben deze leveringsoptie. Onder levering op straatniveau wordt verstaan aan de ingang van een woning of flatgebouw. Daarom ben jij verantwoordelijk voor het verplaatsen en installeren van de apparatuur op de plaats van jou keuze.

LEVERING MET EEN KRUIER

Als je wilt dat wij de machine met een extra mankracht tot aan de deur van je woning of appartement brengen, kun je deze dienst inhuren. De kosten zijn 60€.

Opmerking: Wegens het volume en het gewicht van sommige producten kan deze dienst ongemakken ondervinden tijdens het moment van de levering, bijvoorbeeld dat het product niet in de lift past.

OP STRAATNIVEAU + INSTALLATIE

De klant is verantwoordelijk voor het brengen van de machine naar de gekozen ruimte. Eenmaal gevonden, sturen we een monteur om het te installeren. De kosten van deze dienst bedragen 95€ (gemiddeld).

De tijd die nodig is voor dit soort service varieert van 5-10 werkdagen ongeveer vanaf het moment dat je het artikel bij jou thuis ontvangt. Het technische team zal de routes en het terrein aanpassen op basis van de ontvangst van goederen van klanten.

LEVERING AAN HUIS + INSTALLATIE

Onze technici brengen de machines, op een vooraf met jou afgesproken datum en tijdstip. De machines zullen worden gemonteerd en getest op de door jou aangegeven plaats. Wij raden je aan een persoonlijke offerte aan te vragen voor bestellingen met deze service. De leveringstermijn varieert van 5-10 werkdagen ongeveer vanaf het moment dat de bestelling is geplaatst.