Force USA De Ranger Olympische Halterstang 2,20 M / 20 KG

Op voorraad

Totaal: € 349,00

Force USA De Ranger Olympische Halterstang 2,20 M / 20 KG

De Ranger Halterstang, door Force USA®️, is ontworpen voor de gefocuste thuistrainer in de garagegym. Vergeet de vervelende, massaal geproduceerde halterstangen. Bespaar geld door een sterke, kwalitatieve Olympische Halterstang te kopen die je bankrekening niet zal breken.

Wat valt er op aan Ranger Olympische Halterstang 2,20 M / 20 KG van Force USA®️?

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

NAUWKEURIG GEWICHT VAN 20 KG

De Ranger Halterstang is een Olympische gewichthefstang; eenvoudig te gebruiken voor beginnende Olympische gewichtheffers. Perfect voor de thuisgebruiker! Elke Force USA®️ Ranger Olympische Halterstang-as wordt gepolijst voordat hij wordt bewerkt, wat zorgt voor een verfijnde afwerking en een tolerantie van gewichtsnauwkeurigheid binnen 1%.

GEMAAKT OM LANG MEE TE GAAN

De Ranger halterstang heeft 4x lagers die de sleeves geweldig laten draaien. De bronzen bussen zorgen voor een soepelere draaibeweging en smeren zichzelf om langer mee te gaan (in vergelijking met messing bussen). Standaard 'Whip' houdt je onder controle terwijl je je heftechniek verbetert. De Ranger halterstang heeft een treksterkte van 170.000 PSI. Met andere woorden, extreem duurzaam en sterk.

COMFORTABEL EN VEELZIJDIG

De afwerking van Mangaanfosfaat, in combinatie met de diepe fijne knurling en de IPF/IWF-spec positionering, zorgt voor een comfortabele grip bij verschillende oefeningen en grepen. De Ranger heeft een schachtdiameter van 28 mm. De optimale gripdiameter voor Olympische gewichthefbewegingen.

SPECIFICATIES

 • Totale lengte: 2200 mm
 • Totaal gewicht: 20 kg
 • Grijpdiameter: 28 mm
 • Laadbaar sleeve lengte: 410 mm
 • Whip: Standaard
 • Knurling stijl: Standaard
 • Knurling specificaties: Dubbel: IPF / IWF
 • Bussen: Brons
 • Statisch gewichtscapaciteit: 1500 lbs (680 kg)
 • Treksterkte: 170.000 PSI
 • Gewicht tolerantie: ±1%

Over het merk Force USA®️:
Toonaangevend merk in de verkoop van toestellen voor kracht- en cardiotraining.

Meer informatie
OpplooibaarNee
MerkForceUSA
Garantie12 mo.
Ar Model TypeSelect Model

Stel je vraag

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product te maken heeft. Alle vragen die u heeft, worden binnen enkele uren beantwoord.

GARANTIE VAN DE FABRIKANT

Garanties voor producten die niet door Force Usa zijn vervaardigd, zijn onderworpen aan de oorspronkelijke fabrieksgarantie zoals hieronder en op de relevante productpagina's uiteengezet.

Opmerking: De garantie vervalt voor elk product dat beschadigd is ten gevolge van verkeerd gebruik, verwaarlozing, wijziging, onjuiste behandeling of opslag. Garantieclaims voor producten die door langdurig gebruik onbruikbaar zijn geworden en door normale slijtage het einde van hun gebruiksduur hebben bereikt, worden niet aanvaard.

 • ★︎ HUISHOUDELIJKE PRODUCTEN: 2 jaar garantie
 • ★︎ COMMERCIËLE PRODUCTEN: 1 jaar garantie

BELANGRIJKE INFORMATIE

Wij staan ​​achter de kwaliteit van onze apparatuur en bieden een toonaangevende garantie op al onze producten, zodat u met een gerust hart een Force USA-product kunt kiezen.

Garanties zijn alleen geldig voor de oorspronkelijke koper met een ontvangstbewijs en een geldig bestelnummer. Garanties kunnen niet worden overgedragen.

Producten die door langdurig gebruik onbruikbaar zijn geworden en hun houdbaarheidsdatum bereiken, komen bij normaal gebruik niet in aanmerking voor garantie..

ZENDINGEN

Leveringen, met uitzondering van speciale bestellingen, duren over het algemeen 3 tot 6 werkdagen.
Voor meer efficiëntie belt de koerier u altijd voor levering.

Als hij je niet kan vinden, laat hij je een briefje achter met een telefoonnummer om een ​​toekomstige datum en een geschikte tijd af te spreken..

ZOEK UW BESTELLING

De beste manier om te hebben gedetailleerde bestelling volgen is om een ​​e-mail te sturen naar [email protected] met uw volledige naam en order- of factuurnummer.

Onze klantenservice zal binnen enkele uren reageren alle beschikbare informatie: waar je bent, wanneer je aankomt en een trackingnummer van de vervoerder.

PREMIUM SERVICE

Als uw bestelling Professionele Premium-installatie bevat, onze technici nemen rechtstreeks contact met u op om u de datum en tijd te vertellen die u het beste uitkomen.

Klantenreviews
Force USA De Ranger Olympische Halterstang 2,20 M / 20 KG