Force USA Olympische Z-stang

Op voorraad

Totaal: € 119,00

Force USA Olympische Z-stang

Verminder aanzienlijk de spanning op je polsen met de EZ Curl Bar van Force USA®. Deze stang met ergonomisch ontwerp en olympisch formaat zal je biceps, onderarmen en bovenarmspieren ontwikkelen door kracht, massa en definitie te vergroten.

Met een constructie van gesmeed staal uit één stuk en een hoekig EZ-ontwerp is deze stang duurzaam en comfortabel tijdens het trainen.

Wat valt er op aan Olympische Z-stang van Force USA®️?

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

VERMINDERT POLSPYN

De EZ Curl Bar van Force USA® is ontworpen om de impact en pijn op de pols te verminderen bij het uitvoeren van curl- en tricepsoefeningen. Het ergonomische ontwerp stelt de gebruiker in staat om de biceps en triceps te trainen en rotatie van buitenaf te vermijden, wat nodig is bij traditionele stangen.

VERBETERT DE TECHNIEK

Til meer gewicht op en verbeter je techniek met de Olympische EZ Curl Bar van Force USA®. Dankzij het olympische ontwerp van deze stang kun je meer gewicht tillen vanwege verminderde torsie, en de EZ-greep maakt een nauwkeurige en efficiënte oefening mogelijk. De stang kan worden gebruikt voor zowel smalle als brede greepoefeningen om verschillende delen van de armen te richten.

COMFORTABEL EN VEELZIJDIG

De duurzame hoogwaardige afwerking, gecombineerd met precieze textuur, biedt een comfortabele grip voor diverse oefeningen. De EZ Curl Bar van Force USA® is van commerciële kwaliteit en geschikt voor commerciële sportscholen, personal training studio's en thuisfitness.

SPECIFICATIES

 • Staaflengte: 120 cm
 • Gewicht van de staaf: 8,7 kg
 • Greeplengte: 50 mm
 • Gebruik: Olympisch
 • Bekleding van de stang: Chroom
 • Staaflengte: 82 cm
 • Lengte van het belastbare deel: 19 cm
 • Maximaal gewicht: 225 kg
 • Staafdiameter: 27,7 mm
 • Staalmateriaal: Q235 staal
 • Materiaal van het belastbare deel: Gietijzer

Over het merk Force USA®️:
Toonaangevend merk in de verkoop van toestellen voor kracht- en cardiotraining.

Meer informatie
OpplooibaarNee
MerkForceUSA
Garantie24 mo.
Ar Model TypeSelect Model

Stel je vraag

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product te maken heeft. Alle vragen die u heeft, worden binnen enkele uren beantwoord.

GARANTIE VAN DE FABRIKANT

Garanties voor producten die niet door Force Usa zijn vervaardigd, zijn onderworpen aan de oorspronkelijke fabrieksgarantie zoals hieronder en op de relevante productpagina's uiteengezet.

Opmerking: De garantie vervalt voor elk product dat beschadigd is ten gevolge van verkeerd gebruik, verwaarlozing, wijziging, onjuiste behandeling of opslag. Garantieclaims voor producten die door langdurig gebruik onbruikbaar zijn geworden en door normale slijtage het einde van hun gebruiksduur hebben bereikt, worden niet aanvaard.

 • ★︎ HUISHOUDELIJKE PRODUCTEN: 2 jaar garantie
 • ★︎ COMMERCIËLE PRODUCTEN: 1 jaar garantie

BELANGRIJKE INFORMATIE

Wij staan ​​achter de kwaliteit van onze apparatuur en bieden een toonaangevende garantie op al onze producten, zodat u met een gerust hart een Force USA-product kunt kiezen.

Garanties zijn alleen geldig voor de oorspronkelijke koper met een ontvangstbewijs en een geldig bestelnummer. Garanties kunnen niet worden overgedragen.

Producten die door langdurig gebruik onbruikbaar zijn geworden en hun houdbaarheidsdatum bereiken, komen bij normaal gebruik niet in aanmerking voor garantie..

ZENDINGEN

Leveringen, met uitzondering van speciale bestellingen, duren over het algemeen 3 tot 6 werkdagen.
Voor meer efficiëntie belt de koerier u altijd voor levering.

Als hij je niet kan vinden, laat hij je een briefje achter met een telefoonnummer om een ​​toekomstige datum en een geschikte tijd af te spreken..

ZOEK UW BESTELLING

De beste manier om te hebben gedetailleerde bestelling volgen is om een ​​e-mail te sturen naar [email protected] met uw volledige naam en order- of factuurnummer.

Onze klantenservice zal binnen enkele uren reageren alle beschikbare informatie: waar je bent, wanneer je aankomt en een trackingnummer van de vervoerder.

PREMIUM SERVICE

Als uw bestelling Professionele Premium-installatie bevat, onze technici nemen rechtstreeks contact met u op om u de datum en tijd te vertellen die u het beste uitkomen.

Klantenreviews
Force USA Olympische Z-stang