RETOURNEREN EN TERUGBETALING

HERROEPINGSRECHT

Vind je de kleur niet mooi? Is het niet wat je verwacht hebt, of ben je van gedachten veranderd? Geen probleem!

U hebt het recht om dit aanbod binnen 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 kalenderdagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de leverancier is, de laatste van deze goederen fysiek in bezit heeft gekregen.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op overeenkomsten betreffende de verstrekking van diensten, wanneer een bepaalde dienst reeds is uitgevoerd met uitdrukkelijke voorafgaande instemming van de consument en met zijn/haar erkenning dat hij/zij zich ervan bewust is dat hij/zij zijn herroepingsrecht zal hebben verloren zodra de overeenkomst door de dienstverlener volledig is uitgevoerd.

Al onze nieuwe producten worden geleverd met een retourformulier. Je kan het ook per e-mail aanvragen: [email protected]. Na verzending van een e-mail of retourbon bevestigen wij ontvangst en starten wij het retourproces.

Je dient het artikel verpakt in de doos naar onze vestigingen te sturen en je factuur of je bestelling daarin te plaatsen, dit is echter geen verplichte vereiste is om het herroepingsrecht uit te kunnen oefenen. Indien je niet beschikt over een transportbedrijf van FORCE USA, zullen wij contact met je opnemen om een transportdienst te regelen om het product op te halen, de terugname van het artikel gebeurt op straatniveau ("op straatniveau" betekent aan de ingang van de woning of flatgebouw). Daarom is de klant verantwoordelijk voor het verplaatsen van de doos naar de ingang van het huis of flatgebouw, zodat de door ons geregelde transportdienst de doos kan ophalen.

Indien de goederen niet bij ons zijn aangekomen, kan de betaling worden ingehouden totdat de consument het bewijs van een correcte levering bezorgd. Wij zullen dan overgaan tot creditering van het bedrag van de aankoop.

Belangrijk: De klant krijgt in het geval van een retourzending het bedrag van het artikel terugbetaald (indien van toepassing worden de door ons geregelde transportkosten afgetrokken).

NIET TOEGESTAAN VOOR TERUGGAVE kosten van bezorging binnenshuis, installatiekosten, zowel gedane als mislukte pogingen wegens externe problemen (het artikel paste bijvoorbeeld niet in de lift, vanwege treden of gebrek aan plaats in de ruimte waar je het apparaat wilt plaatsen).

Wij zullen je gedurende het hele proces op de hoogte houden.