BETALINGSMETHODES EN VEILIGHEID

Wij gebruiken een beveiligde server en coderen alle informatie, inclusief naam, adres en bankrekeningnummers. Dit betekent dat uw informatie wordt gecodeerd om veilig over het netwerk te gaan. Alle gegevens, met inbegrip van bankgegevens, worden automatisch gecodeerd met behulp van Secure Socket Layer (SSL).

Een klein hangslotpictogram in uw browser geeft aan dat u in de beveiligde verbindingsmodus bent, en de webadressen veranderen van "http" a "https".

Bij het verwerken van je ForceUSA bestelling kun je kiezen uit de volgende betaalwijzen:

Forceusa
100% VEILIG

BANKOVERSCHRIJVING

Uw bestelling wordt verzonden zodra wij een bankoverschrijving voor het volledige bedrag van uw bestelling hebben ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra deze compleet is. Alle bankoverschrijvingen moeten in euro worden uitgevoerd.

Rekeninghouder: ForceUSA Spain
Rekeningnummer: ES8701823247210201618712
Bank: La Caixa

CREDITCARD

Betaal uw bestellingen veilig met de voornaamste kredietkaarten: VISA, VISA Electron, 4B, of Mastercard.
Betaal veilig. Het winkelpersoneel zal u helpen uw aankoop te betalen via de beschikbare POS, raadpleeg de verkoper.

PAYPAL

Uw bestelling wordt verzonden zodra wij bevestiging van volledige betaling van PayPal hebben ontvangen.

“APLAZAME" FINANCIERING

Kredietkaartfinanciering in termijnen "APLAZAME". U kunt elk bedrag tot een maximum van 2.500€ financieren en kiezen voor een betalingstermijn tussen 2 en 24 maanden. Om financiering aan te vragen moet u beschikken over een geldig identiteisnummer of NIE, een mobiele telefoon en een bankkaart. De bestelling moet een afleveradres in Spanje hebben.