Force USA Heavy Duty Profesional Vlakke Halterbank

Op voorraad

Totaal: € 299,00

Force USA Heavy Duty Profesional Vlakke Halterbank

De Force USA Heavy Duty professionele vlakke halterbank is ideaal voor gebruik met gewichten en ook voor haltertrainingen bij gebruik met een squat rack, power cages (ook wel racks genoemd), Smith-machines of functional trainers.

Hij heeft een maximaal draagvermogen van 770 kg. Dit maakt hem één van de sterkste vlakke halterbanken om te allen tijde een veilige training te garanderen.

Waarom de Heavy Duty Professional Force USA Heavy Duty Professional vlakke drukbank kopen?


De Force USA Heavy Duty Commercial vlakke drukbank heeft een ongelooflijk sterk frame met een draagvermogen tot 770kg, waardoor het een zeer stabiele drukbank is.

Richt je sportschool in met deze drukbank en geniet van intense en veilige trainingen!

Technische informatie:

  • Robuuste en resistente structuur


Over het merk Force USA:

Toonaangevend merk in de verkoop van toestellen en machines voor kracht- en cardiotraining

Meer informatie
EAN Code5051638333799
OpplooibaarNee
Dimensies (G x B x H)109cm x 51cm x 43cm
Garantie24 mo.
MerkForceUSA
Ar Model TypeSelect Model

Stel je vraag

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product te maken heeft. Alle vragen die u heeft, worden binnen enkele uren beantwoord.

Thuisgarantie

Van toepassing op apparatuur die uitsluitend wordt gebruikt in een privé binnenomgeving door bewoners van het huis.

  • ★︎ Levenslang (Frame)
  • ★︎ 3 jaar (Bewegende onderdelen)
  • ★︎ 6 maanden (Bekleding en bijlagen)
  • ★︎ 6 maanden (Slijtageonderdelen)

Alle producten worden standaard geleverd met een thuisgarantie. Het gebruik van producten voor thuisgebruik in commerciële omgevingen maakt de garantie ongeldig.

Commerciële garantie

Van toepassing op geselecteerde apparatuur die wordt gebruikt in semi-private of openbare niet-residentiële faciliteiten. Maandelijkse kosten kunnen al dan niet in rekening worden gebracht. Voorbeelden zijn commerciële sportscholen, brandweerkazernes, hotels, personal training studio's en appartementencomplexen.

  • ★︎ 5 jaar (Frame)
  • ★︎ 1 jaar (Bewegende onderdelen)
  • ★︎ 6 maanden (Bekleding en bijlagen)
  • ★︎ 6 maanden (Slijtageonderdelen)

Het gebruik van commerciële producten in residentiële omgevingen activeert automatisch de hierboven beschreven thuisgarantie.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Wij staan ​​achter de kwaliteit van onze apparatuur en bieden een toonaangevende garantie op al onze producten, zodat u met een gerust hart een Force USA-product kunt kiezen.

Garanties zijn alleen geldig voor de oorspronkelijke koper met een ontvangstbewijs en een geldig bestelnummer. Garanties kunnen niet worden overgedragen.

Producten die door langdurig gebruik onbruikbaar zijn geworden en hun houdbaarheidsdatum bereiken, komen bij normaal gebruik niet in aanmerking voor garantie..

ZENDINGEN

Leveringen, met uitzondering van speciale bestellingen, duren over het algemeen 3 tot 6 werkdagen.
Voor meer efficiëntie belt de koerier u altijd voor levering.

Als hij je niet kan vinden, laat hij je een briefje achter met een telefoonnummer om een ​​toekomstige datum en een geschikte tijd af te spreken..

ZOEK UW BESTELLING

De beste manier om te hebben gedetailleerde bestelling volgen is om een ​​e-mail te sturen naar [email protected] met uw volledige naam en order- of factuurnummer.

Onze klantenservice zal binnen enkele uren reageren alle beschikbare informatie: waar je bent, wanneer je aankomt en een trackingnummer van de vervoerder.

PREMIUM SERVICE

Als uw bestelling Professionele Premium-installatie bevat, onze technici nemen rechtstreeks contact met u op om u de datum en tijd te vertellen die u het beste uitkomen.

Klantenreviews
Force USA Heavy Duty Profesional Vlakke Halterbank