Force USA Olympische Halterstang voor Vrouwen The Freedom Barbell - 2,10 M / 15 KG

Op voorraad

Totaal: € 299,00

Force USA Olympische Halterstang voor Vrouwen The Freedom Barbell - 2,10 M / 15 KG

De Force USA Freedom Halterstang is een Olympische stang van 15 kg, ontworpen voor vrouwen en vrouwelijke atleten die een breed scala aan vrije gewichtsoefeningen willen uitvoeren.

Een multifunctionele stang voor WOD's, Olympisch Gewichtheffen of Powerlifting. Perfect voor squats en deadlifts, deze halterstang zal duizenden trainingen doorstaan.

Wat valt er op aan Olympische Halterstang voor Vrouwen The Freedom Barbell - 2,10 M / 15 KG van Force USA®️?

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

NAUWKEURIG GEWICHT VAN 15 KG

Elke as van de Force USA Freedom Olympische Halterstang wordt geslepen en gepolijst voordat deze wordt bewerkt, wat zorgt voor een verfijnde afwerking en een nauwkeurige gewichtstolerantie binnen 1%.

COMFORTABEL EN VEELZIJDIG

De Mangaan Fosfaat afwerking, gecombineerd met de diepe fijne knurling, IPF/IWF spec positionering, biedt een comfortabele grip voor verschillende oefeningen en grepen. De kleinere diameter van de stang (greep) en het lichtere gewicht dan een normale Olympische stang maken de Freedom Halterstang ideaal voor vrouwelijke atleten of iedereen die begint met het uitvoeren van een breed scala aan diverse halteroefeningen.

BRONS LAGERS

De Freedom halterstang heeft 4 lagers die de sleeves geweldig laten draaien. De bronzen lagers zorgen voor een soepeler draaibeweging en smeren zichzelf om langer mee te gaan (in vergelijking met messing lagers). De standaard whip houdt je in controle terwijl je je heftechniek verbetert.

SPECIFICATIES

  • Staaflengte: 2100 mm
  • Staafgewicht: 15 kg
  • Treksterkte: 170.000 PSI classificatie
  • Statische test: 450 kg
  • Greepdiameter: 25 mm
  • Afwerking: Fosfaat
  • Lengte van de laadbare sleeve: 410 mm
  • Knurling stijl: Standaard zonder centrale knurling

Over het merk Force USA®️:
Toonaangevend merk in de verkoop van toestellen voor kracht- en cardiotraining.

Meer informatie
OpplooibaarNee
Garantie12 mo.

Stel je vraag

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product te maken heeft. Alle vragen die u heeft, worden binnen enkele uren beantwoord.

GARANTIE VAN DE FABRIKANT

Garanties voor producten die niet door Force Usa zijn vervaardigd, zijn onderworpen aan de oorspronkelijke fabrieksgarantie zoals hieronder en op de relevante productpagina's uiteengezet.

Opmerking: De garantie vervalt voor elk product dat beschadigd is ten gevolge van verkeerd gebruik, verwaarlozing, wijziging, onjuiste behandeling of opslag. Garantieclaims voor producten die door langdurig gebruik onbruikbaar zijn geworden en door normale slijtage het einde van hun gebruiksduur hebben bereikt, worden niet aanvaard.

  • ★︎ HUISHOUDELIJKE PRODUCTEN: 2 jaar garantie
  • ★︎ COMMERCIËLE PRODUCTEN: 1 jaar garantie

BELANGRIJKE INFORMATIE

Wij staan ​​achter de kwaliteit van onze apparatuur en bieden een toonaangevende garantie op al onze producten, zodat u met een gerust hart een Force USA-product kunt kiezen.

Garanties zijn alleen geldig voor de oorspronkelijke koper met een ontvangstbewijs en een geldig bestelnummer. Garanties kunnen niet worden overgedragen.

Producten die door langdurig gebruik onbruikbaar zijn geworden en hun houdbaarheidsdatum bereiken, komen bij normaal gebruik niet in aanmerking voor garantie..

ZENDINGEN

Leveringen, met uitzondering van speciale bestellingen, duren over het algemeen 3 tot 6 werkdagen.
Voor meer efficiëntie belt de koerier u altijd voor levering.

Als hij je niet kan vinden, laat hij je een briefje achter met een telefoonnummer om een ​​toekomstige datum en een geschikte tijd af te spreken..

ZOEK UW BESTELLING

De beste manier om te hebben gedetailleerde bestelling volgen is om een ​​e-mail te sturen naar [email protected] met uw volledige naam en order- of factuurnummer.

Onze klantenservice zal binnen enkele uren reageren alle beschikbare informatie: waar je bent, wanneer je aankomt en een trackingnummer van de vervoerder.

PREMIUM SERVICE

Als uw bestelling Professionele Premium-installatie bevat, onze technici nemen rechtstreeks contact met u op om u de datum en tijd te vertellen die u het beste uitkomen.

Klantenreviews
Force USA Olympische Halterstang voor Vrouwen The Freedom Barbell - 2,10 M / 15 KG