Titanium Strength set Olympische Schijven 80 Kg

Op voorraad

Totaal: € 395,00

Titanium Strength set Olympische Schijven 80 Kg


Ben je op zoek naar een pakket resistente Olympische schijven met een hoge duurzaamheid om te beginnen met trainen met gewichten?

Met deze set olympische schijven van 80 kg van het merk Titanium Strength ben je meer dan klaar om te gaan tillen als een pro.

Met de garantie van een toonaangevend merk zoals Titanium Strength en met een ontwerp dat grip bij training met vrije gewichten vergemakkelijkt, geven deze schijven je die extra veiligheid die je nodig hebt.

Waarom de Titanium Strength 80 kg Olympische schijvenset kopen?


Trainingen evolueren en stijgende en dalende series zijn enkele van de meest populaire onder fitnesstrainingen, daarom is het noodzakelijk om een ​​halterbar en halterschijven te hebben waarmee u met het gewicht en de herhalingen kunt spelen.

Om te beginnen is een set olympische schijven van 80 kg ruim voldoende. In het geval van de Titanium Strength Olympische schijven, kunt u ze gemakkelijk en veilig in uw training opnemen dankzij hun gewichts-identificatienummer op elke schijf.

Je hebt ze in verschillende gewichten en je kunt de combinatie kiezen die het beste bij je routines past

Technische informatie
De set van 80 kg bestaat uit de volgende schijven:

  • 4 x 2,5 kg
  • 2 x 5 kg
  • 2 x 10 kg
  • 2x 20kg


Over het merk Titanium Strength:
Toonaangevend merk in de verkoop van toestellen voor kracht- en cardiotraining.

Meer informatie
EAN Code5051638305444
Garantie12 mo.
MerkForceUSA
Ar Model TypeSelect Model

Stel je vraag

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product te maken heeft. Alle vragen die u heeft, worden binnen enkele uren beantwoord.

GARANTIE VAN DE FABRIKANT

Garanties voor producten die niet door Force Usa zijn vervaardigd, zijn onderworpen aan de oorspronkelijke fabrieksgarantie zoals hieronder en op de relevante productpagina's uiteengezet.

Opmerking: De garantie vervalt voor elk product dat beschadigd is ten gevolge van verkeerd gebruik, verwaarlozing, wijziging, onjuiste behandeling of opslag. Garantieclaims voor producten die door langdurig gebruik onbruikbaar zijn geworden en door normale slijtage het einde van hun gebruiksduur hebben bereikt, worden niet aanvaard.

  • ★︎ HUISHOUDELIJKE PRODUCTEN: 2 jaar garantie
  • ★︎ COMMERCIËLE PRODUCTEN: 1 jaar garantie

BELANGRIJKE INFORMATIE

Wij staan ​​achter de kwaliteit van onze apparatuur en bieden een toonaangevende garantie op al onze producten, zodat u met een gerust hart een Force USA-product kunt kiezen.

Garanties zijn alleen geldig voor de oorspronkelijke koper met een ontvangstbewijs en een geldig bestelnummer. Garanties kunnen niet worden overgedragen.

Producten die door langdurig gebruik onbruikbaar zijn geworden en hun houdbaarheidsdatum bereiken, komen bij normaal gebruik niet in aanmerking voor garantie..

ZENDINGEN

Leveringen, met uitzondering van speciale bestellingen, duren over het algemeen 3 tot 6 werkdagen.
Voor meer efficiëntie belt de koerier u altijd voor levering.

Als hij je niet kan vinden, laat hij je een briefje achter met een telefoonnummer om een ​​toekomstige datum en een geschikte tijd af te spreken..

ZOEK UW BESTELLING

De beste manier om te hebben gedetailleerde bestelling volgen is om een ​​e-mail te sturen naar [email protected] met uw volledige naam en order- of factuurnummer.

Onze klantenservice zal binnen enkele uren reageren alle beschikbare informatie: waar je bent, wanneer je aankomt en een trackingnummer van de vervoerder.

PREMIUM SERVICE

Als uw bestelling Professionele Premium-installatie bevat, onze technici nemen rechtstreeks contact met u op om u de datum en tijd te vertellen die u het beste uitkomen.

Klantenreviews
Titanium Strength set Olympische Schijven 80 Kg