Titanium Strength set Olympische Halterschijven 150 Kg

Op voorraad

Totaal: € 695,00

Titanium Strength set Olympische Halterschijven 150 Kg


Heb je ervaring en ben je op zoek naar een pakket resistente olympische schijven met een hoge duurzaamheid om trainen met gewichten?

Met deze set van 150 kg olympische schijven van het merk Titanium Strength doe je een investering die je veiligheid en comfort brengt bij het uitvoeren van je gewichtheffen.

Het is zo dat bij het aanschaffen van halterschijven om kracht te trainen, het essentieel is om te letten op kwaliteit, resistentie en duurzaamheid, maar ook op een comfortabele grip waarmee je je routines kunt uitvoeren zonder onnodige pijn.

Met deze set Olympische halterschijven van 150 kg van Titanium Strength ben je in staat om je training te personaliseren met gewichten en om de gewichten op een veilige en gecontroleerde manier te variëren.

Waarom de Titanium Strength 150 kg Olympische halterschijven-set kopen?


Het opzetten van een home-gym is geen gemakkelijke taak en tekortschieten bij het kopen van halterschijven, gewichten en dumbbells is de meest voorkomende fout.

Maar het zal jou niet overkomen.

Als je al ervaring hebt met gewichtheffen en je kent de dalende en stijgende systemen bij het uitvoeren van je reeks oefeningen, dan is het je misschien duidelijk dat de Olympische schijven-sets van 80 en 120 kg tekort zullen schieten.

De Olympische schijven-set van 150 kg kan de middenweg vormen tussen beginnende gebruikers en meer gevorderde gebruikers.

Ben je mee?

Aarzel dan niet en koop nu uw set Titanium Strength 150 kg Olympische schijven: rubber met metalen binnenring, geweldige comfortabele en veilige grip, gewichtsidentificatienummers op elke schijf en verschillende beschikbare gewichten, van 2,5 kg tot 20 kg.

Begin vandaag nog met het aanpassen van uw gewichtstrainingen.

Technische informatie

De verpakking van 150 kg bestaat uit de volgende schijven:

  • 2,5 x 4
  • 5 x 4
  • 10 x 2
  • 15 x 4
  • 20 x 2

Over het merk Titanium Strength:
Toonaangevend merk in de verkoop van toestellen voor kracht- en cardiotraining.

Meer informatie
EAN Code5051638305468
Garantie12 mo.
MerkForceUSA

Stel je vraag

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product te maken heeft. Alle vragen die u heeft, worden binnen enkele uren beantwoord.

GARANTIE VAN DE FABRIKANT

Garanties voor producten die niet door Force Usa zijn vervaardigd, zijn onderworpen aan de oorspronkelijke fabrieksgarantie zoals hieronder en op de relevante productpagina's uiteengezet.

Opmerking: De garantie vervalt voor elk product dat beschadigd is ten gevolge van verkeerd gebruik, verwaarlozing, wijziging, onjuiste behandeling of opslag. Garantieclaims voor producten die door langdurig gebruik onbruikbaar zijn geworden en door normale slijtage het einde van hun gebruiksduur hebben bereikt, worden niet aanvaard.

  • ★︎ HUISHOUDELIJKE PRODUCTEN: 2 jaar garantie
  • ★︎ COMMERCIËLE PRODUCTEN: 1 jaar garantie

BELANGRIJKE INFORMATIE

Wij staan ​​achter de kwaliteit van onze apparatuur en bieden een toonaangevende garantie op al onze producten, zodat u met een gerust hart een Force USA-product kunt kiezen.

Garanties zijn alleen geldig voor de oorspronkelijke koper met een ontvangstbewijs en een geldig bestelnummer. Garanties kunnen niet worden overgedragen.

Producten die door langdurig gebruik onbruikbaar zijn geworden en hun houdbaarheidsdatum bereiken, komen bij normaal gebruik niet in aanmerking voor garantie..

ZENDINGEN

Leveringen, met uitzondering van speciale bestellingen, duren over het algemeen 3 tot 6 werkdagen.
Voor meer efficiëntie belt de koerier u altijd voor levering.

Als hij je niet kan vinden, laat hij je een briefje achter met een telefoonnummer om een ​​toekomstige datum en een geschikte tijd af te spreken..

ZOEK UW BESTELLING

De beste manier om te hebben gedetailleerde bestelling volgen is om een ​​e-mail te sturen naar [email protected] met uw volledige naam en order- of factuurnummer.

Onze klantenservice zal binnen enkele uren reageren alle beschikbare informatie: waar je bent, wanneer je aankomt en een trackingnummer van de vervoerder.

PREMIUM SERVICE

Als uw bestelling Professionele Premium-installatie bevat, onze technici nemen rechtstreeks contact met u op om u de datum en tijd te vertellen die u het beste uitkomen.

Klantenreviews
Titanium Strength set Olympische Halterschijven 150 Kg