Titanium Strength set Olympische Halterschijven 120 Kg

Beschikbaar

Totaal: € 585,00

Titanium Strength set Olympische Halterschijven 120 Kg


Hebt u ervaring en bent u op zoek naar een pakket resistente olympische schijven met een hoge duurzaamheid om te trainen met gewichten?

Met deze set Olympische schijven van 120 kg van het merk Titanium Strength doe je een investering die je op termijn, sowieso gaat renderen.

Het is zo dat bij het kopen van sommige schijven voor gewichtheffen het essentieel is om te letten op kwaliteit, weerstand en duurzaamheid, maar ook op een comfortabele grip die u maximale veiligheid geeft bij het tillen van vrije gewichten.

Met de Titanium Strength Olympische halter schijven is al het bovenstaande gegarandeerd.

Waarom de Titanium Strength 120kg Olympische halterschijven-set kopen?


Naarmate je training evolueert, veranderd ook het gewicht dat je optilt en de oefeningen in je routine. Op dat moment heeft iedereen die geïnteresseerd is in kracht- of toningtraining verschillende gewichten nodig om hun trainingen te personaliseren.

Het bezitten van olympische halterschijven met verschillende gewichten is dus essentieel om een ​​gepersonaliseerde en evolutionaire training te garanderen.

Om te beginnen is een Olympische schijven-set van 120 kg meer dan voldoende. In het geval van de Titanium Strength Olympische schijven, kun je ze gemakkelijk en veilig in je training opnemen dankzij hun gewichtsidentificatienummer op elke schijf.

Maximaal comfort en veiligheid en een gewicht tot 120 kg met alle schijven in deze set.

Niet slecht, toch?

Ze bestaan in verschillende gewichten en je kunt de combinatie kiezen die het beste bij je routines past, altijd kiezend tussen gewichten van 2.5, 5, 10, 15, 20.

Technische informatie

De verpakking van 120 kg bestaat uit de volgende schijven:

  • 2,5 kg x 4
  • 5 kg x 4
  • 10 kg x 2
  • 15 kg x 2
  • 20 kg x 2

Over het merk Titanium Strength
Toonaangevend merk in de verkoop van toestellen voor kracht- en cardiotraining.

Meer informatie
EAN Code5051638305451
OpplooibaarNee
MerkForceUSA
Garantie12 mo.

Stel je vraag

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product te maken heeft. Alle vragen die u heeft, worden binnen enkele uren beantwoord.

GARANTIE VAN DE FABRIKANT

Garanties voor producten die niet door Force Usa zijn vervaardigd, zijn onderworpen aan de oorspronkelijke fabrieksgarantie zoals hieronder en op de relevante productpagina's uiteengezet.

Opmerking: De garantie vervalt voor elk product dat beschadigd is ten gevolge van verkeerd gebruik, verwaarlozing, wijziging, onjuiste behandeling of opslag. Garantieclaims voor producten die door langdurig gebruik onbruikbaar zijn geworden en door normale slijtage het einde van hun gebruiksduur hebben bereikt, worden niet aanvaard.

  • ★︎ HUISHOUDELIJKE PRODUCTEN: 2 jaar garantie
  • ★︎ COMMERCIËLE PRODUCTEN: 1 jaar garantie

BELANGRIJKE INFORMATIE

Wij staan ​​achter de kwaliteit van onze apparatuur en bieden een toonaangevende garantie op al onze producten, zodat u met een gerust hart een Force USA-product kunt kiezen.

Garanties zijn alleen geldig voor de oorspronkelijke koper met een ontvangstbewijs en een geldig bestelnummer. Garanties kunnen niet worden overgedragen.

Producten die door langdurig gebruik onbruikbaar zijn geworden en hun houdbaarheidsdatum bereiken, komen bij normaal gebruik niet in aanmerking voor garantie..

ZENDINGEN

Leveringen, met uitzondering van speciale bestellingen, duren over het algemeen 3 tot 6 werkdagen.
Voor meer efficiëntie belt de koerier u altijd voor levering.

Als hij je niet kan vinden, laat hij je een briefje achter met een telefoonnummer om een ​​toekomstige datum en een geschikte tijd af te spreken..

ZOEK UW BESTELLING

De beste manier om te hebben gedetailleerde bestelling volgen is om een ​​e-mail te sturen naar [email protected] met uw volledige naam en order- of factuurnummer.

Onze klantenservice zal binnen enkele uren reageren alle beschikbare informatie: waar je bent, wanneer je aankomt en een trackingnummer van de vervoerder.

PREMIUM SERVICE

Als uw bestelling Professionele Premium-installatie bevat, onze technici nemen rechtstreeks contact met u op om u de datum en tijd te vertellen die u het beste uitkomen.

Klantenreviews
Titanium Strength set Olympische Halterschijven 120 Kg