G20 Upgrade Kit

Op voorraad

Totaal: € 695,00

G20 Upgrade Kit

Breid je krachttraining uit en voeg meer variatie toe aan elke training met het Force USA G20™ All-In-One Trainer Upgrade Kit. Dit pakket bevat twee Jammer Arms, een Leg Extension / Leg Curl Attachment en Dip Bars.

Opmerking: Controleer hieronder om te zien of dit volledig compatibel is met jouw model.

Wat valt er op aan G20 Upgrade Kit van Force USA®️?

KLAAR OM JE FORCE USA G20™ TE VOLTOOIEN

Als je meer kracht wilt opbouwen en elk trainingsmoment wilt domineren, voeg dan het Force USA G20™ All-In-One Trainer Upgrade Kit toe aan je uitrusting. Het bevat:

 • 2 x Jammer Arms die aan de staanders kunnen worden bevestigd voor Bench Press, Shoulder Press en explosieve oefeningen - afgewerkt met een hoogwaardige zwarte poedercoating.
 • Het Leg Extension / Leg Curl Attachment is gemaakt van duurzaam schuim met hoge dichtheid dat bestand is tegen zweet om je te helpen de Quadriceps, Glutes en Heupen te isoleren.
 • Handige Dip Bars aan de voorkant van je eenheid helpen bij het opbouwen van kracht in je Borst, Schouders en Triceps - afgewerkt met een hoogwaardige zwarte poedercoating.

SPECIFICATIES

*Let op: Als je de originele G20 hebt (gekocht vóór 18 november 2022), is de afstand tussen de gaten in de staanders anders dan bij de recent bijgewerkte G20 Pro (uitgebracht op 18 november 2022). Dit verschil in afstand heeft alleen invloed op de bevestiging van de Jammer Arms en beperkt je vermogen om ze te gebruiken in een geknielde of zittende positie, omdat de Jammer Arms aan de staanders kunnen worden bevestigd op een maximale hoogte van 130 cm.

Over het merk Force USA®:
Toonaangevend merk in de verkoop van apparaten en machines voor kracht- en cardiotraining.

Meer informatie
OpplooibaarNee
Garantie12 mo.
MerkForceUSA
Ar Model TypeSelect Model

Stel je vraag

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product te maken heeft. Alle vragen die u heeft, worden binnen enkele uren beantwoord.

Thuisgarantie

Van toepassing op apparatuur die uitsluitend wordt gebruikt in een privé binnenomgeving door bewoners van het huis.

 • ★︎ Levenslang (Frame)
 • ★︎ 3 jaar (Bewegende onderdelen)
 • ★︎ 6 maanden (Bekleding en bijlagen)
 • ★︎ 6 maanden (Slijtageonderdelen)

Alle producten worden standaard geleverd met een thuisgarantie. Het gebruik van producten voor thuisgebruik in commerciële omgevingen maakt de garantie ongeldig.

Commerciële garantie

Van toepassing op geselecteerde apparatuur die wordt gebruikt in semi-private of openbare niet-residentiële faciliteiten. Maandelijkse kosten kunnen al dan niet in rekening worden gebracht. Voorbeelden zijn commerciële sportscholen, brandweerkazernes, hotels, personal training studio's en appartementencomplexen.

 • ★︎ 5 jaar (Frame)
 • ★︎ 1 jaar (Bewegende onderdelen)
 • ★︎ 6 maanden (Bekleding en bijlagen)
 • ★︎ 6 maanden (Slijtageonderdelen)

Het gebruik van commerciële producten in residentiële omgevingen activeert automatisch de hierboven beschreven thuisgarantie.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Wij staan ​​achter de kwaliteit van onze apparatuur en bieden een toonaangevende garantie op al onze producten, zodat u met een gerust hart een Force USA-product kunt kiezen.

Garanties zijn alleen geldig voor de oorspronkelijke koper met een ontvangstbewijs en een geldig bestelnummer. Garanties kunnen niet worden overgedragen.

Producten die door langdurig gebruik onbruikbaar zijn geworden en hun houdbaarheidsdatum bereiken, komen bij normaal gebruik niet in aanmerking voor garantie..

ZENDINGEN

Leveringen, met uitzondering van speciale bestellingen, duren over het algemeen 3 tot 6 werkdagen.
Voor meer efficiëntie belt de koerier u altijd voor levering.

Als hij je niet kan vinden, laat hij je een briefje achter met een telefoonnummer om een ​​toekomstige datum en een geschikte tijd af te spreken..

ZOEK UW BESTELLING

De beste manier om te hebben gedetailleerde bestelling volgen is om een ​​e-mail te sturen naar [email protected] met uw volledige naam en order- of factuurnummer.

Onze klantenservice zal binnen enkele uren reageren alle beschikbare informatie: waar je bent, wanneer je aankomt en een trackingnummer van de vervoerder.

PREMIUM SERVICE

Als uw bestelling Professionele Premium-installatie bevat, onze technici nemen rechtstreeks contact met u op om u de datum en tijd te vertellen die u het beste uitkomen.

Klantenreviews
G20 Upgrade Kit