Force USA R3 Commerciële luchtweerstand roeitrainer

Op voorraad

bewaar € 400,00
€ 1.345,00
Totaal: € 945,00

Force USA R3 Commerciële luchtweerstand roeitrainer

Geniet van een effectieve low-impact, high-intensity, full-body workout met de Force USA R3 Air Rower.

Deze compacte, opvouwbare roeier is voorzien van een elite prestatiemonitor met bluetooth-connectiviteit, ergonomisch ontworpen handgrepen, verstelbare voetsteunen en een precisie vliegwiel dat zorgt voor een soepele, natuurlijke roeislag terwijl gebruikers de volledige controle hebben over hun weerstand.

Waarom de Force USA R3 Air Rower kopen?

VOORNAAMSTE KENMERKEN

HOGE INTENSITEIT - LAGE IMPACT
Meer dan een gewoon cardiotoestel, traint de R3 het onderlichaam om de kracht en de definitie te verbeteren, met minder impact op de gewrichten. Dit toestel biedt gebruikers niet alleen een cardiotraining van hoge intensiteit om calorieën te verbranden, maar traint ook de quads, hamstrings, buikspieren, schuine spieren, lats, biceps, triceps, heupflexoren en nog veel meer.

COMMERCIËLE KWALITEIT
De Force USA® R3 Air Rower is gebouwd met onderdelen van de hoogste kwaliteit om bestand te zijn tegen veelvuldig en intensief gebruik. Geschikt voor commerciële sportscholen, prestatietrainingscentra, sportclubs, fitnesscentra of voor de ultieme thuisgym.

TOTALE TRAININGSCONTROLE
De Force USA® R3 Air Rower geeft je totale controle over de intensiteit van je training met 10 instelbare weerstandsniveaus. De weerstand wordt rechtstreeks berekend aan de hand van de kracht waarmee je peddelt. Peddel harder om sneller te gaan, peddel zachter om langzamer te gaan. Met de luchtdemper kun je de luchtstroom naar het vliegwiel snel aanpassen van minimale weerstand op niveau 1 tot maximale weerstand op niveau 10, zodat je te allen tijde controle hebt over je prestaties en weerstand.

GEBOUWD VOOR COMFORT EN DUURZAAMHEID
De Force USA® Air Rower is ontworpen voor maximaal comfort tijdens het peddelen. De milieuvriendelijke gripcoating op de R3-handgrepen beschermt tegen wegglijden en is tegelijkertijd zacht en comfortabel voor de handpalmen. De zitting van de R3 is voorzien van een vulling van voorgevormd schuim en commercieel vinyl om scheuren te helpen voorkomen. De Force USA® R3 Air Rower heeft voorste en achterste ondersteuningsbuizen toegevoegd aan het frame voor verbeterde stabiliteit.

VERSTELBARE VOETSTEUNEN
De voetsteunen van de R3 Air Rower kunnen in enkele seconden aan je voetmaat worden aangepast. De nauwsluitende pasvorm en de veiligheidsriem zorgen ervoor dat je voeten in een comfortabele positie blijven en dat je je bewegingen optimaal kunt uitvoeren, zodat je je onderlichaam effectiever kunt trainen.

BLUETOOTH CONNECTIVITEIT
De R3 is uitgerust met bluetooth-connectiviteit, zodat je verbinding kunt maken met diverse hartslagbanden, fitnessapparaten en apps. Volg nauwkeurig je hartslag per minuut, tijd, afstand, cyclus, calorieën en watt met de gebruiksvriendelijke prestatiemonitor.

GEMAKKELIJK TE VERVOEREN
De R3 kan snel en gemakkelijk worden vervoerd en opgeborgen. Dankzij de transportwieltjes vooraan en het lichte frame kan bijna iedereen hem gemakkelijk thuis of in de sportschool verplaatsen. Om de peddel op te bergen, til je gewoon de achterkant van de peddel rechtop en plaats je hem tegen een muur of hoek. De R3 kan ook gemakkelijk in 2 stukken worden gesplitst om hem gemakkelijk op te bergen.

MINIMALE ONDERHOUD
Of de Force USA® R3 Air Rower nu thuis of in een commerciële sportschool wordt gebruikt, hij vergt minimaal onderhoud. De ketting zorgt voor een soepele, vloeiende beweging en biedt een ongeëvenaarde duurzaamheid voor langdurig gebruik met weinig onderhoud.

SPECIFICATIES

 • Bluetooth 4.0
 • Compatibel met Kinomap-app
 • Op batterijen werkende console
 • 10 aanpassingsniveau's
 • Verstelbare voetbanden
 • Afmetingen: 240 cm (lengte) x 105 cm (hoogte) x 65 cm (breedte)
 • Productgewicht: 45 kg Maximaal gebruikersgewicht: 200 kg
 • Garantie: Frame - Levenslang / Onderdelen - 2 jaar / Bekleding - 6 maanden

Over Force USA
Toonaangevend merk van cardio- en krachttrainingsapparatuur en -toestellen.

Meer informatie
EAN Code9343204037122
OpplooibaarNee
MerkForceUSA
Garantie12 mo., 24 mo.
Dimensies (G x B x H)105 x 240 x 65
Peso máx. Usuario (Kg)200

Stel je vraag

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product te maken heeft. Alle vragen die u heeft, worden binnen enkele uren beantwoord.

Thuisgarantie

Van toepassing op apparatuur die uitsluitend wordt gebruikt in een privé binnenomgeving door bewoners van het huis.

 • ★︎ Levenslang (Frame)
 • ★︎ 3 jaar (Bewegende onderdelen)
 • ★︎ 6 maanden (Bekleding en bijlagen)
 • ★︎ 6 maanden (Slijtageonderdelen)

Alle producten worden standaard geleverd met een thuisgarantie. Het gebruik van producten voor thuisgebruik in commerciële omgevingen maakt de garantie ongeldig.

Commerciële garantie

Van toepassing op geselecteerde apparatuur die wordt gebruikt in semi-private of openbare niet-residentiële faciliteiten. Maandelijkse kosten kunnen al dan niet in rekening worden gebracht. Voorbeelden zijn commerciële sportscholen, brandweerkazernes, hotels, personal training studio's en appartementencomplexen.

 • ★︎ 5 jaar (Frame)
 • ★︎ 1 jaar (Bewegende onderdelen)
 • ★︎ 6 maanden (Bekleding en bijlagen)
 • ★︎ 6 maanden (Slijtageonderdelen)

Het gebruik van commerciële producten in residentiële omgevingen activeert automatisch de hierboven beschreven thuisgarantie.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Wij staan ​​achter de kwaliteit van onze apparatuur en bieden een toonaangevende garantie op al onze producten, zodat u met een gerust hart een Force USA-product kunt kiezen.

Garanties zijn alleen geldig voor de oorspronkelijke koper met een ontvangstbewijs en een geldig bestelnummer. Garanties kunnen niet worden overgedragen.

Producten die door langdurig gebruik onbruikbaar zijn geworden en hun houdbaarheidsdatum bereiken, komen bij normaal gebruik niet in aanmerking voor garantie..

ZENDINGEN

Leveringen, met uitzondering van speciale bestellingen, duren over het algemeen 3 tot 6 werkdagen.
Voor meer efficiëntie belt de koerier u altijd voor levering.

Als hij je niet kan vinden, laat hij je een briefje achter met een telefoonnummer om een ​​toekomstige datum en een geschikte tijd af te spreken..

ZOEK UW BESTELLING

De beste manier om te hebben gedetailleerde bestelling volgen is om een ​​e-mail te sturen naar [email protected] met uw volledige naam en order- of factuurnummer.

Onze klantenservice zal binnen enkele uren reageren alle beschikbare informatie: waar je bent, wanneer je aankomt en een trackingnummer van de vervoerder.

PREMIUM SERVICE

Als uw bestelling Professionele Premium-installatie bevat, onze technici nemen rechtstreeks contact met u op om u de datum en tijd te vertellen die u het beste uitkomen.

Klantenreviews
Force USA R3 Commerciële luchtweerstand roeitrainer