Force USA MyBench Adjustable bench with Leg Developer and Height Adjustable Preacher curl Attachment

Op voorraad

Totaal: € 499,00

Force USA MyBench Adjustable bench with Leg Developer and Height Adjustable Preacher curl Attachment

Dit is waarschijnlijk één van de meest complete halterbanken op de markt is: Force USA's MyBench!

Van de hand van onze "partner" presenteren wij u deze halterbank, ideaal om uw hele lichaam te trainen, zowel het boven- als het onderlichaam of om op een rack te gebruiken! Als je een thuis-gym hebt, is deze halterbank misschien wel het perfecte accessoire voor jou.

Dankzij de meegeleverde accessoires voor been- en biceps-extensies kun je hem gebruiken voor zowel je armen als benen. Indien je het individueel wilt gebruiken, kan dat ook.

Hij biedt je oneindige variaties, jij kiest hoe je hem gebruikt!

Schijfdiameter: 50mm

Waarom de MyBench verstelbare drukbank met been developer en in hoogte verstelbare Preacher curl extentie van Force USA kopen?


Als we denken aan een home-gym, moeten we rekening houden met producten die zowel de ruimte benutten als de training vergemakkelijken. Daarom, als je ook van plan bent een rack aan te schaffen, is deze drukbank één van de meest veelzijdige en functionele op de markt.

Indien je alleen de drukbank wilt kopen is die ideaal voor zowel je arm- als beentraining. Je hoeft niet naar de sportschool te gaan om een ​​quadriceps of hamstring extension of een bicep curl te doen, de MyBench maakt het je mogelijk om dit te doen zonder je huis te verlaten.

Bovendien zijn niet alleen de accessoires die erin zitten bijzonder, maar ook perfect voor individueel gebruik dankzij de verstelbaarheid: zowel vlak als hellend.

Wat wil je nog meer van een krachttrainingsbank?

Bovendien bevat het voor uw comfort zijwielen, zodat u het gemakkelijk kunt verplaatsen zoals je zelf wilt!

Of je die nu in een rack wil gebruiken, of met dumbbells of gewoon voor sit-ups wordt gebruikt, de Force USA MyBench is perfect voor intensieve trainingen!

Over het merk Force USA
Toonaangevend merk in de verkoop van toestellen voor kracht- en cardiotraining.

Meer informatie
EAN Code5051638304102
OpplooibaarNee
Dimensies (G x B x H)170cm x 55cm x 77cm
Garantie24 mo.
MerkForceUSA

Stel je vraag

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product te maken heeft. Alle vragen die u heeft, worden binnen enkele uren beantwoord.

GARANTIE VAN DE FABRIKANT

Garanties voor producten die niet door Force Usa zijn vervaardigd, zijn onderworpen aan de oorspronkelijke fabrieksgarantie zoals hieronder en op de relevante productpagina's uiteengezet.

Opmerking: De garantie vervalt voor elk product dat beschadigd is ten gevolge van verkeerd gebruik, verwaarlozing, wijziging, onjuiste behandeling of opslag. Garantieclaims voor producten die door langdurig gebruik onbruikbaar zijn geworden en door normale slijtage het einde van hun gebruiksduur hebben bereikt, worden niet aanvaard.

  • ★︎ HUISHOUDELIJKE PRODUCTEN: 2 jaar garantie
  • ★︎ COMMERCIËLE PRODUCTEN: 1 jaar garantie

BELANGRIJKE INFORMATIE

Wij staan ​​achter de kwaliteit van onze apparatuur en bieden een toonaangevende garantie op al onze producten, zodat u met een gerust hart een Force USA-product kunt kiezen.

Garanties zijn alleen geldig voor de oorspronkelijke koper met een ontvangstbewijs en een geldig bestelnummer. Garanties kunnen niet worden overgedragen.

Producten die door langdurig gebruik onbruikbaar zijn geworden en hun houdbaarheidsdatum bereiken, komen bij normaal gebruik niet in aanmerking voor garantie..

ZENDINGEN

Leveringen, met uitzondering van speciale bestellingen, duren over het algemeen 3 tot 6 werkdagen.
Voor meer efficiëntie belt de koerier u altijd voor levering.

Als hij je niet kan vinden, laat hij je een briefje achter met een telefoonnummer om een ​​toekomstige datum en een geschikte tijd af te spreken..

ZOEK UW BESTELLING

De beste manier om te hebben gedetailleerde bestelling volgen is om een ​​e-mail te sturen naar [email protected] met uw volledige naam en order- of factuurnummer.

Onze klantenservice zal binnen enkele uren reageren alle beschikbare informatie: waar je bent, wanneer je aankomt en een trackingnummer van de vervoerder.

PREMIUM SERVICE

Als uw bestelling Professionele Premium-installatie bevat, onze technici nemen rechtstreeks contact met u op om u de datum en tijd te vertellen die u het beste uitkomen.

Klantenreviews
Force USA MyBench Adjustable bench with Leg Developer and Height Adjustable Preacher curl Attachment