Force USA G10™ All-In-One Trainer + € 900 aan accessoires

Op Voorraad

Pas je pakket aan: Force USA G10™ All-In-One Trainer + € 900 aan accessoires

Pas hieronder je bestelling aan!

bewaar € 2.000,00
€ 4.995,00

Force USA SP1 Vlakke Halterbank

Force USA SP1 vlakke halterbank De nieuwe Plato SP1 Bench van Force USA is voorzien op diegenen die hun workouts willen maximaliseren zonder een grote drukbank nodig te hebben. De Force USA SP1 is v...

See full details
add
€ 195,00

Force USA SP3 platte en verstelbare halterbank

Force USA SP3 platte en verstelbare halterbank De nieuwe SP3-bank van Force USA is een compacte, sterke en volledig veelzijdige halterbank die voorzien is op herhaaldelijk trainen. Maximaliseer je t...

See full details
add
€ 225,00

Force USA MyBench Adjustable bench with Leg Developer and Height Adjustable Preacher curl Attachment

Force USA MyBench Adjustable bench with Leg Developer and Height Adjustable Preacher curl Attachment Dit is waarschijnlijk één van de meest complete halterbanken op de markt is: Force USA's MyBench...

See full details
add
€ 499,00

Force USA light Commercial vlakke halterbank

Force USA light Commercial vlakke halterbank Op zoek naar een vlakke bank voor je homegym? We presenteren de ForceUSA Light Commercial Flat Bench, de ideale optie voor diegenen die op zoek zijn naar ...

See full details
add
€ 195,00

Force USA Heavy Duty Profesional Vlakke Halterbank

Force USA Heavy Duty Profesional Vlakke Halterbank De Force USA Heavy Duty professionele vlakke halterbank is ideaal voor gebruik met gewichten en ook voor haltertrainingen bij gebruik met een squat ...

See full details
add
€ 199,00
bewaar € 2.000,00
€ 4.995,00

Titanium Strength set Olympische Schijven 80 Kg

Titanium Strength set Olympische Schijven 80 Kg Ben je op zoek naar een pakket resistente Olympische schijven met een hoge duurzaamheid om te beginnen met trainen met gewichten? Met deze set olympis...

See full details
add
€ 395,00

Titanium Strength set Olympische Halterschijven 120 Kg

Titanium Strength set Olympische Halterschijven 120 Kg Hebt u ervaring en bent u op zoek naar een pakket resistente olympische schijven met een hoge duurzaamheid om te trainen met gewichten? Met dez...

See full details
add
€ 585,00

Titanium Strength set Olympische Halterschijven 150 Kg

Titanium Strength set Olympische Halterschijven 150 Kg Heb je ervaring en ben je op zoek naar een pakket resistente olympische schijven met een hoge duurzaamheid om trainen met gewichten? Met deze s...

See full details
add
€ 625,00
bewaar € 2.000,00
€ 4.995,00

Olympische Rechte Stang 220 cm / 20 kg

Olympische Rechte Stang 220 cm / 20 kg Olympische stangen zijn een essentieel onderdeel van je functionele training, zodat je gewichtheffen, crossen of de belangrijkste fitnessoefeningen kan integrer...

See full details
add
€ 175,00
bewaar € 2,00
€ 6.995,00
Totaal: € 4.995,00

Force USA G10™ All-In-One Trainer + € 900 aan accessoires

Onze partner Force USA blijft de grenzen verleggen met de komst van de G10™ All-In-One Trainer. Nooit eerder werd zoveel functionaliteit in een enkel multi-station verpakt.

De G10™ All-In-One Trainer is ontworpen voor zowel thuis als commercieel gebruik en omvat een Smith-toestel, een squatrack, een optrekstang, een dipstation, Jammer Arms, een TRX-verankering en 's werelds eerste verwisselbare kabelsysteem waarmee je de kabelverhouding in een oogwenk kunt aanpassen.

Met dit toestel, wat je doelen ook zijn, je kunt ze allemaal bereiken! Mis de kans niet om een complete workout te doen met een eenvoudig multi-station dankzij de G10™.

INCLUSIEF:

 • Jammer Arms
 • 4 x planken met rubberen beschermingmat
 • TV-bevestiging (tv niet inbegrepen)
 • Multigrip Lat Pulldown-bevestiging
 • Zitbevestiging
 • Matadorbevestiging
 • V Bar-bevestiging
 • Enkele metalen handgreep (Paar)

Waarom de G10™ All-In-One Trainer van ForceUSA kopen?

MEER dan 400 OEFENINGEN OP EEN ENKEL TOESTEL

De G10 is de gedroomde kracht- en fitnessoplossing waarmee je meer dan 400 unieke oefeningen kunt uitvoeren om elk deel van je lichaam te trainen.

Gefabriceerd door Force USA, een van de onbetwiste leiders in veelzijdige en robuuste alles-in-één toestellen, is hij ontworpen voor alle niveaus. Of je nu een fitnessfanaat bent en al jaren traint of net begint, dit toestel zal je helpen in vorm te blijven en al je doelstellingen te bereiken.

 • Kracht- en intervaltraining
 • Bodybuilding en lichaamsbouw
 • Hoge intensiteit- en intervaltraining
 • Suspensiontraining TRX
 • Plyometrische en explosieve training

‘S WERELDS EERSTE VERWISSELBARE KATROLSYSTEEM

De G10™ All-In-One Trainer is uitgerust met een innovatief verwisselbaar katrolsysteem waarmee je de kabelverhouding in een oogwenk kunt aanpassen.

De verhouding 4:1 is perfect voor kleinere spiergroepen, oefeningen zoals “pull overs” of lateral raises. Wanneer je met zwaardere gewichten wilt trainen, voeg je gewoon de 2:1 verhouding toe, perfect voor oefeningen met zwaardere gewichten zoals deadlifts, squats en andere zware bewegingen.

Force USA heeft opnieuw alles-in-één toestellen naar een nieuw niveau getild, zodat je met vrienden en familie kunt trainen door kabelverhoudingen voor verschillende krachtniveaus in te bouwen. Of als je een trainingscentrum hebt, zodat je het kunt gebruiken met cliënten van verschillende niveaus.

JAMMER ARMS NU INBEGREPEN IN JE G10™

Een van de meest opwindende toevoegingen aan de G10™ zijn de Jammer Arms, die veelzijdige krachtbewegingen naar je workouts brengen. Je Jammer Arms (of Lever Arms) zijn volledig verstelbaar en gebruiksvriendelijk en kunnen aan het voorste steunframe worden bevestigd om je te helpen bij een reeks zeer functionele oefeningen.

Ontwikkel je explosieve kracht met chest presses, leg presses, belt squats, incline roeiers, one-arm roeiers, en nog veel meer.

Jammer Arms worden gebruikt door topatleten en krachttrainingsexperts en worden steeds meer een must-have-item voor “Home Gyms”.

STERK GEBOUWD MET ACCESSOIRES VAN SUPERIEURE KWALITEIT

De G10™ All-In-One Trainer is gebouwd om lang mee te gaan. Uitgerust met superieure accessoires van commerciële kwaliteit, kun je hard trainen en vertrouwen hebben in elk onderdeel.

De zware stalen buizen, het zware rubber op de plaatsen waar het veel wordt gebruikt en de roestbescherming zorgen voor consistente prestaties de komende jaren.

Je nieuwe trainer wordt geleverd met een levenslange garantie en een garantie van 2 jaar op onderdelen en accessoires.

BESPAAR RUIMTE EN GELD

Waarom meer uitgeven aan afzonderlijke fitnesstoestellen die extra ruimte in beslag nemen als je al je doelen kunt bereiken op één toestel zoals de G10™?

Perfect voor iedereen met een garage of personal trainingsruimte. Dit multi-station bespaart ruimte dankzij zijn compacte afmetingen (breedte: 204 cm, diepte: 184 cm) en niet te hoeven investeren in zoveel afzonderlijke machines.

Ook in je opbergbehoeften is voorzien: de G10™ biedt plaats aan 8 olympische schijven, 2 olympische stangen, 2 kleine stangen en 4 zwaar uitgevoerde middenplanken en extra haken voor al je accessoires.

PERFECT VOOR DRUKKE LEVENSSTIJLEN

"Ik heb genoten van het gemak van mijn alles-in-één multi-station. Met twee kleine kinderen is het moeilijk om naar buiten te gaan, maar nu kan ik naar de garage gaan en mijn oefenroutine doen. Ik heb geweldige resultaten gezien en het is erg motiverend om alles wat ik nodig heb in één toestel te hebben. Zelfs mijn vrouw komt in vorm. Het is niet alleen comfortabel, maar de afwezigheid van afleiding door andere mensen in de sportschool is ook geweldig”.

Tom, 36, manager, Wannabal, Vic


5 STERREN VEILIGHEID VAN DE LEIDER IN DE INDUSTRIE

Force USA is wereldleider op het gebied van de veiligheid van fitnesstoestellen en de G10™ vormt hierop geen uitzondering. Met een veiligheidsscore van 5 sterren kun je trainen zonder risico's in de wetenschap dat alle veiligheidsvoorzieningen zijn ingebouwd zodat je je volledig kunt uitleven tijdens je trainingen zonder letsel op te lopen.

Met veiligheidsbeugels vooraan, J-haken, diepte-instellingen, vergrendelingspinnen en slimme veilige sloten, zullen jij en je gezin volledig gerust zijn, ongeacht de gewichten of de oefeningen die je doet.

JE LEGENDARISCH SMITH-TOESTEL

De Smith G10™ All-In-One Trainer is gebalanceerd, wat betekent dat het gewicht dat je laadt ook het gewicht is dat je tilt. Ongelooflijk zacht, sterk (450 kg/990 lbs) en perfect voor grotere spieren, kun je je grenzen verleggen bij oefeningen zoals shoulder presses, calf raises en bilspieroefeningen.

Je Smith-toestel bevat:

 • Verstelbare veiligheidsbeugels met maximale bescherming.
 • Verlengde Smithbar van 213 cm met afgedichte lineaire lagering en met olie versterkte lagers voor een uiterst soepele glijdende beweging.
 • Extra weerstand dankzij bandpinnen (band pegs) om een nieuwe dimensie toe te voegen aan je training bij oefeningen zoals de squat.
 • Veiligheidsbeugels om de stang comfortabel achter te laten.


HET STERKSTE SQUATRACK OP DE MARKT
Force USA was een van de eerste bedrijven die een squatrack en kabelkatrollen in hun multi-stations integreerden. Het voorste halve rack, dat al wordt gebruikt sinds de begindagen van het gewichtheffen, heeft nu een ruimte aan de westkant onderaan voor een precieze ondersteuning en is uitgerust met volledig verstelbare J-haken voor de plaatsing van stangen.

De veiligheidsbeugels aan de voorkant ondersteunen maar liefst 900 kg/2000 lbs en zorgen ervoor dat je je zonder zorgen op het tillen kunt concentreren. Perfect voor bankdrukken, gedeeltelijk deadliften (Rack Pull), barbell squats en inverted rows.

AL JE FAVORIETE ACCESSOIRES INBEGREPEN

 • De G10™ All-In-One Trainers zijn ook uitgerust met een groot aantal accessoires, voor nog meer variatie en waarde. Met meer dan 20 accessoires is fit worden nog nooit zo gemakkelijk geweest, je kunt op duizend verschillende manieren trainen!
 • De knieslotbevestiging verandert de kabels in een superieure buikspiermachine.
 • De voetsteun biedt een perfecte vorm voor zittend roeien.
 • De verstelbare voetplaat verandert de Smith-stang in een liggende beenpers, net als bij een rechtopstaande pers.
 • De bodembevestiging kan op elke hoogte worden ingesteld, wat een breed scala aan opties biedt.
 • Het T-bar accessoire maakt schuin roeien mogelijk.
 • Het "Core" buikspierhulpstuk, dat wordt gebruikt voor core-oefeningen, is ook in de voorste steunstructuur geïntegreerd voor een ongelooflijke core- en oblique-workout.


VISUALISEER DE G10™ IN JE GYM
Met de nieuwe meeslepende augmented reality-functie van Force USA kun JE de G10™ in enkele seconden ervaren. Beschikbaar voor IOS en Android, kun je nu je sportschool of studio bekijken, plaatsen, verplaatsen, vastleggen en delen.

Met de augmented reality-functie kun je winkelen met 100% vertrouwen in de wetenschap dat je nieuwe multi-station klopt met de maat en het uiterlijk, allemaal voordat het bij je wordt afgeleverd!

GEMAKKELIJKE INSTALLATIE EN MONTAGE

Om zo snel mogelijk aan de slag te kunnen gaan en te kunnen trainen, kun je een persoonlijke technicus inhuren die bij je thuis of in de studio komt om de G10™ voor je in te stellen.

Force USA levert ook gedetailleerde, gemakkelijk te volgen instructies om je te helpen je nieuwe G10™ All-In-One Trainer in elkaar te zetten. Bovendien zijn de meeste klanten in staat de volledige machine binnen twee dagen met de hulp van een andere persoon te assembleren.

Wat is inbegrepen bij je G10™ All-InOne Trainer

 • Ezy Curl-stang
 • Lange stang
 • Korte stang
 • Optrekstang (Lat Pull Down)
 • Stang Tricep V-Greep
 • Smalle greep voor Gironda-roeitoestel
 • Triceps-touw
 • Op de kabel gemonteerde pvc-beugelklemmen x 2
 • Verstelbare beugelklemmen met pvc-kabelbevestiging x 2
 • Kabelverlengkettingen x 4
 • Olympische stangstoppers x 6
 • Karabijnhaken x 6


Optionele extra's

 • Stang
 • Bank
 • Olympische schijven

Over het merk Force USA
Toonaangevend merk in de verkoop van cardio- en krachttrainingsapparatuur en -toestellen.

Meer informatie
Opplooibaar Nee
Garantie 12 mo., 24 mo.
Dimensies (G x B x H) 184cm x 204cm x 222cm
Beschikbaarheid Op Voorraad

Stel je vraag

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product te maken heeft. Alle vragen die u heeft, worden binnen enkele uren beantwoord.

GARANTIE VAN DE FABRIKANT

Garanties voor producten die niet door Force Usa zijn vervaardigd, zijn onderworpen aan de oorspronkelijke fabrieksgarantie zoals hieronder en op de relevante productpagina's uiteengezet.

Opmerking: De garantie vervalt voor elk product dat beschadigd is ten gevolge van verkeerd gebruik, verwaarlozing, wijziging, onjuiste behandeling of opslag. Garantieclaims voor producten die door langdurig gebruik onbruikbaar zijn geworden en door normale slijtage het einde van hun gebruiksduur hebben bereikt, worden niet aanvaard.

 • ★︎ HUISHOUDELIJKE PRODUCTEN: 2 jaar garantie
 • ★︎ COMMERCIËLE PRODUCTEN: 1 jaar garantie

BELANGRIJKE INFORMATIE

Wij staan ​​achter de kwaliteit van onze apparatuur en bieden een toonaangevende garantie op al onze producten, zodat u met een gerust hart een Force USA-product kunt kiezen.

Garanties zijn alleen geldig voor de oorspronkelijke koper met een ontvangstbewijs en een geldig bestelnummer. Garanties kunnen niet worden overgedragen.

Producten die door langdurig gebruik onbruikbaar zijn geworden en hun houdbaarheidsdatum bereiken, komen bij normaal gebruik niet in aanmerking voor garantie..

ZENDINGEN

Leveringen, met uitzondering van speciale bestellingen, duren over het algemeen 3 tot 6 werkdagen.
Voor meer efficiëntie belt de koerier u altijd voor levering.

Als hij je niet kan vinden, laat hij je een briefje achter met een telefoonnummer om een ​​toekomstige datum en een geschikte tijd af te spreken..

ZOEK UW BESTELLING

De beste manier om te hebben gedetailleerde bestelling volgen is om een ​​e-mail te sturen naar [email protected] met uw volledige naam en order- of factuurnummer.

Onze klantenservice zal binnen enkele uren reageren alle beschikbare informatie: waar je bent, wanneer je aankomt en een trackingnummer van de vervoerder.

PREMIUM SERVICE

Als uw bestelling Professionele Premium-installatie bevat, onze technici nemen rechtstreeks contact met u op om u de datum en tijd te vertellen die u het beste uitkomen.

Force USA G10™ All-In-One Trainer + € 900 aan accessoires