Force USA Freeform AirBike

Op voorraad

bewaar € 200,00
€ 895,00
Totaal: € 695,00

Force USA Freeform AirBike

Ervaar het ultieme in cardio, ongeacht je fitnessniveau, met de Force USA Freeform AirBike.

Deze hometrainer met dubbele werking is ontworpen om uw boven- en onderlichaam te trainen voor een betere conditie en een intensieve calorieverbrandende training, allemaal zonder uw gewrichten te belasten!

Met een enorme stalen ventilator met een diameter van 62,5 cm, een comfortabele en gemakkelijk verstelbare stoel en onbeperkte weerstand, kan de Force USA Freeform AirBike een uitdagende training bieden, zelfs voor topsporters.

Waarom de Freeform AirBike van Force USA kopen?

ONEINDIGE INTENSITEIT EN DUURZAAMHEID
Deze luchtweerstandsfiets geeft je totale controle over de intensiteit van je training. De weerstand wordt direct berekend op basis van de kracht waarmee je trapt, duwt en trekt: hoe meer lucht er wordt verplaatst, hoe groter de weerstand. Vertragen is net zo eenvoudig als het verminderen van de intensiteit van duwen, trekken en trappen om de weerstand en de hoeveelheid lucht die beweegt te verminderen.

EEN TRAINING VOOR HET HELE LICHAAM
De fiets activeert de spieren van armen, borst, rug, benen en romp door duwen, trekken en trappen. Het is een geweldige manier om intervaltraining op te nemen in je cardiotraining zonder kracht of spiermassa te verliezen, waardoor het de ultieme vetverbrandingsmachine is.

GEMAKKELIJK INSTELBAAR
Met de 4-voudige verstelbare stoel kun je de stoel omhoog, omlaag, naar voren en naar achteren verstellen. Uitgerust met gemakkelijk verstelbare pop-pinnen, maak de pop-pin los en trek hem uit om de verticale afstand van stoel tot pedaal aan te passen. Draai de zadelhendel los om het zadel dichter bij of verder van het stuur te plaatsen.

CONTROLEER UW STATISTIEKEN
De Freeform AirBike is voorzien van een gebruiksvriendelijke LCD-monitor, zodat u gemakkelijk uw trainingsgegevens kunt bijhouden. Meerdere statistieken, waaronder calorieën, snelheid, afstand, tijd, hartslag, RPM en watt, worden gemeten om de controle van uw training gemakkelijker te maken.

SPECIFICATIES

 • Lengte: 120cm
 • Breedte: 55cm
 • Hoogte: 145cm
 • Maximaal gebruikersgewicht: 136 kg
 • Eenheidsgewicht: 51,5 kg
 • Weerstandssysteem: Lucht; 27 inch stalen ventilator
 • Aandrijfsysteem: biomechanisch / kettingaangedreven
 • Flexibele training: gelijktijdige training van het boven- en onderlichaam
 • Console: LCD-resolutiescherm
 • Feedback: Tijd, Afstand, Calorieën, RPM, Watt, Puls
 • Stroomvereisten: zelfaandrijvend
 • Verstelbare stoel: voorwaartse en achterwaartse aanpassingen

 

Over Force USA
Toonaangevend merk in de verkoop van toestellen voor kracht- en cardiotraining.

Meer informatie
EAN Code9343204036217
OpplooibaarNee
MerkForceUSA
Ar Model TypeSelect Model

Stel je vraag

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product te maken heeft. Alle vragen die u heeft, worden binnen enkele uren beantwoord.

Thuisgarantie

Van toepassing op apparatuur die uitsluitend wordt gebruikt in een privé binnenomgeving door bewoners van het huis.

 • ★︎ Levenslang (Frame)
 • ★︎ 3 jaar (Bewegende onderdelen)
 • ★︎ 6 maanden (Bekleding en bijlagen)
 • ★︎ 6 maanden (Slijtageonderdelen)

Alle producten worden standaard geleverd met een thuisgarantie. Het gebruik van producten voor thuisgebruik in commerciële omgevingen maakt de garantie ongeldig.

Commerciële garantie

Van toepassing op geselecteerde apparatuur die wordt gebruikt in semi-private of openbare niet-residentiële faciliteiten. Maandelijkse kosten kunnen al dan niet in rekening worden gebracht. Voorbeelden zijn commerciële sportscholen, brandweerkazernes, hotels, personal training studio's en appartementencomplexen.

 • ★︎ 5 jaar (Frame)
 • ★︎ 1 jaar (Bewegende onderdelen)
 • ★︎ 6 maanden (Bekleding en bijlagen)
 • ★︎ 6 maanden (Slijtageonderdelen)

Het gebruik van commerciële producten in residentiële omgevingen activeert automatisch de hierboven beschreven thuisgarantie.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Wij staan ​​achter de kwaliteit van onze apparatuur en bieden een toonaangevende garantie op al onze producten, zodat u met een gerust hart een Force USA-product kunt kiezen.

Garanties zijn alleen geldig voor de oorspronkelijke koper met een ontvangstbewijs en een geldig bestelnummer. Garanties kunnen niet worden overgedragen.

Producten die door langdurig gebruik onbruikbaar zijn geworden en hun houdbaarheidsdatum bereiken, komen bij normaal gebruik niet in aanmerking voor garantie..

ZENDINGEN

Leveringen, met uitzondering van speciale bestellingen, duren over het algemeen 3 tot 6 werkdagen.
Voor meer efficiëntie belt de koerier u altijd voor levering.

Als hij je niet kan vinden, laat hij je een briefje achter met een telefoonnummer om een ​​toekomstige datum en een geschikte tijd af te spreken..

ZOEK UW BESTELLING

De beste manier om te hebben gedetailleerde bestelling volgen is om een ​​e-mail te sturen naar [email protected] met uw volledige naam en order- of factuurnummer.

Onze klantenservice zal binnen enkele uren reageren alle beschikbare informatie: waar je bent, wanneer je aankomt en een trackingnummer van de vervoerder.

PREMIUM SERVICE

Als uw bestelling Professionele Premium-installatie bevat, onze technici nemen rechtstreeks contact met u op om u de datum en tijd te vertellen die u het beste uitkomen.

Klantenreviews
Force USA Freeform AirBike