Lateral Row Seat G1 V2, G3 V2, G10, G15 en G20 V2

Voorverkoop

Beschikbaar vanaf 15 sep. 2024

Totaal: € 159,00

Lateral Row Seat G1 V2, G3 V2, G10, G15 en G20 V2

De perfecte toevoeging aan jouw huidige Force USA®️ All-In-One Trainer, deze Lateral Row Seat biedt alle ondersteuning, comfort en duurzaamheid die je nodig hebt voor lat pulldowns om kracht in het bovenlichaam op te bouwen. Lichtgewicht en eenvoudig te verplaatsen, bevestigen en loskoppelen, dit is een geweldige manier om meer variatie aan je workouts toe te voegen en die motivatieniveaus hoog te houden.

Wat valt er op aan Lateral Row Seat G1 V2, G3 V2, G10, G15 en G20 V2 van Force USA®️?

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

ONTWORPEN VOOR FORCE USA ALL-IN-ONE TRAINERS

 • Deze Lateral Row Seat is specifiek gemaakt voor eigenaren van de G1®️ V2, G3®️ V2, G10®️, G15®️ en G20®️ V2 Pro All-In-One Trainers.
 • Eenvoudig pop-pin ontwerp maakt het eenvoudig om de hoogte aan te passen op zowel de stoel als de beenrollen.
 • Lichtgewicht (9,5 kg) en eenvoudig te verplaatsen, zodat je jouw trainingsruimte netjes kunt houden.
 • Sterk gemaakt met commerciële kwaliteit kracht voor dagelijks gebruik, net als alle Force USA®️-apparatuur.

COMFORT ONTMOET DUURZAAMHEID

Met dichte, hoogwaardige schuimvulling en bekleding op de stoel en beenrollen, heb je al het comfort en de ondersteuning die je verwacht van Force USA®️. Voeg hieraan de zware stalen buizen met gestructureerd gaas en de poedercoating van commerciële kwaliteit toe, en je zult jarenlang plezier hebben van deze bevestiging!

SPECIFICATIES

Over het merk Force USA®:
Toonaangevend merk in de verkoop van apparaten en machines voor kracht- en cardiotraining.

Meer informatie
EAN Code9343204038822
OpplooibaarNee
Garantie24 mo.
MerkForceUSA
Ar Model TypeSelect Model

Stel je vraag

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product te maken heeft. Alle vragen die u heeft, worden binnen enkele uren beantwoord.

Thuisgarantie

Van toepassing op apparatuur die uitsluitend wordt gebruikt in een privé binnenomgeving door bewoners van het huis.

 • ★︎ Levenslang (Frame)
 • ★︎ 3 jaar (Bewegende onderdelen)
 • ★︎ 6 maanden (Bekleding en bijlagen)
 • ★︎ 6 maanden (Slijtageonderdelen)

Alle producten worden standaard geleverd met een thuisgarantie. Het gebruik van producten voor thuisgebruik in commerciële omgevingen maakt de garantie ongeldig.

Commerciële garantie

Van toepassing op geselecteerde apparatuur die wordt gebruikt in semi-private of openbare niet-residentiële faciliteiten. Maandelijkse kosten kunnen al dan niet in rekening worden gebracht. Voorbeelden zijn commerciële sportscholen, brandweerkazernes, hotels, personal training studio's en appartementencomplexen.

 • ★︎ 5 jaar (Frame)
 • ★︎ 1 jaar (Bewegende onderdelen)
 • ★︎ 6 maanden (Bekleding en bijlagen)
 • ★︎ 6 maanden (Slijtageonderdelen)

Het gebruik van commerciële producten in residentiële omgevingen activeert automatisch de hierboven beschreven thuisgarantie.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Wij staan ​​achter de kwaliteit van onze apparatuur en bieden een toonaangevende garantie op al onze producten, zodat u met een gerust hart een Force USA-product kunt kiezen.

Garanties zijn alleen geldig voor de oorspronkelijke koper met een ontvangstbewijs en een geldig bestelnummer. Garanties kunnen niet worden overgedragen.

Producten die door langdurig gebruik onbruikbaar zijn geworden en hun houdbaarheidsdatum bereiken, komen bij normaal gebruik niet in aanmerking voor garantie..

ZENDINGEN

Leveringen, met uitzondering van speciale bestellingen, duren over het algemeen 3 tot 6 werkdagen.
Voor meer efficiëntie belt de koerier u altijd voor levering.

Als hij je niet kan vinden, laat hij je een briefje achter met een telefoonnummer om een ​​toekomstige datum en een geschikte tijd af te spreken..

ZOEK UW BESTELLING

De beste manier om te hebben gedetailleerde bestelling volgen is om een ​​e-mail te sturen naar [email protected] met uw volledige naam en order- of factuurnummer.

Onze klantenservice zal binnen enkele uren reageren alle beschikbare informatie: waar je bent, wanneer je aankomt en een trackingnummer van de vervoerder.

PREMIUM SERVICE

Als uw bestelling Professionele Premium-installatie bevat, onze technici nemen rechtstreeks contact met u op om u de datum en tijd te vertellen die u het beste uitkomen.

Klantenreviews
Lateral Row Seat G1 V2, G3 V2, G10, G15 en G20 V2