Force USA light Commercial vlakke halterbank

Voorverkoop

Totaal: € 195,00

Force USA light Commercial vlakke halterbank

Op zoek naar een vlakke bank voor je homegym? We presenteren de ForceUSA Light Commercial Flat Bench, de ideale optie voor diegenen die op zoek zijn naar een intensieve training die tegelijkertijd veilig is.

Het is een sterke, solide constructie met een maximale belasting van 400 kg. Zodat u met alle comfort en vertrouwen uw maximale herhaling van het bankdrukken bereikt!

Schaf hem aan en profiteer van de vele trainingen die het je kan bieden, zowel met halters, baar of om toe te voegen aan je Rack: bankdrukken, openingen, French press, one-hand row ... Deze bank opent een heel scala aan mogelijkheden en heeft een eenvoudig en functioneel ontwerp.

Gebruik je fantasie en krijg een full body workout!

Waarom de Light Commercial vlakke drukbank van Force USA kopen?

Dankzij het draagvermogen van 400 kg kun je moeiteloos intensief trainen, deze drukbank is extreem resistent!

Volledig geschikt om de stabiliteit te bereiken die je nodig hebt dankzij de materialen en dikke structuur. Als je dumbbells, een bar met schijven of een rack hebt, heb je een drukbank nodig, het is de ideale aanvulling om je sportschool mee in te richten!

Waarop wacht je om te beginnen met trainen zoals je altijd al hebt gedroomd?

Technische informatie:

  • Een van de sterkste vlakke drukbanken met maximale stabiliteit voor een veilige training te allen tijde.
  • Superieure kwaliteit, sterkte en stabiliteit, ontworpen om de meest veeleisende gebruikers tevreden te stellen.
  • Compact ontwerp
  • Indrukwekkende 400 kg resistentie die komt van SteelForce ™ kwaliteitsstalen constructie.
  • Het DuraCore™ kussen en Vortex bekleding bieden comfort tijdens het sporten, terwijl de afwerking is gemaakt met 2-laags Ecocoat™ verf voor langdurige bescherming.
  • Een ongelooflijk sterke platte drukbank, de Force USA Light Commercial vlakke drukbank is ideaal voor gebruik met dumbbells en ook voor haltertraining bij gebruik met Squat Racks, Power Racks, Smith Machines of Functional Trainers.

Over het merk Force USA:
Toonaangevend merk in de verkoop van toestellen voor kracht- en cardiotraining.

Meer informatie
EAN Code 5051638305277
Opplooibaar Nee
Dimensies (G x B x H) 122cm x 35,5cm x 44,5cm
Garantie 24 mo.
Merk ForceUSA
Beschikbaarheid Voorverkoop
Beschikbaar op 25 sep. 2022

Stel je vraag

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product te maken heeft. Alle vragen die u heeft, worden binnen enkele uren beantwoord.

GARANTIE VAN DE FABRIKANT

Garanties voor producten die niet door Force Usa zijn vervaardigd, zijn onderworpen aan de oorspronkelijke fabrieksgarantie zoals hieronder en op de relevante productpagina's uiteengezet.

Opmerking: De garantie vervalt voor elk product dat beschadigd is ten gevolge van verkeerd gebruik, verwaarlozing, wijziging, onjuiste behandeling of opslag. Garantieclaims voor producten die door langdurig gebruik onbruikbaar zijn geworden en door normale slijtage het einde van hun gebruiksduur hebben bereikt, worden niet aanvaard.

  • ★︎ HUISHOUDELIJKE PRODUCTEN: 2 jaar garantie
  • ★︎ COMMERCIËLE PRODUCTEN: 1 jaar garantie

BELANGRIJKE INFORMATIE

Wij staan ​​achter de kwaliteit van onze apparatuur en bieden een toonaangevende garantie op al onze producten, zodat u met een gerust hart een Force USA-product kunt kiezen.

Garanties zijn alleen geldig voor de oorspronkelijke koper met een ontvangstbewijs en een geldig bestelnummer. Garanties kunnen niet worden overgedragen.

Producten die door langdurig gebruik onbruikbaar zijn geworden en hun houdbaarheidsdatum bereiken, komen bij normaal gebruik niet in aanmerking voor garantie..

ZENDINGEN

Leveringen, met uitzondering van speciale bestellingen, duren over het algemeen 3 tot 6 werkdagen.
Voor meer efficiëntie belt de koerier u altijd voor levering.

Als hij je niet kan vinden, laat hij je een briefje achter met een telefoonnummer om een ​​toekomstige datum en een geschikte tijd af te spreken..

ZOEK UW BESTELLING

De beste manier om te hebben gedetailleerde bestelling volgen is om een ​​e-mail te sturen naar [email protected] met uw volledige naam en order- of factuurnummer.

Onze klantenservice zal binnen enkele uren reageren alle beschikbare informatie: waar je bent, wanneer je aankomt en een trackingnummer van de vervoerder.

PREMIUM SERVICE

Als uw bestelling Professionele Premium-installatie bevat, onze technici nemen rechtstreeks contact met u op om u de datum en tijd te vertellen die u het beste uitkomen.

Force USA light Commercial vlakke halterbank