Force USA MyRack V4 + Chin Up + Beveiligingsspotters + J-haken

Op voorraad

bewaar € 250,00
€ 999,00
Totaal: € 749,00

Force USA MyRack V4 + Chin Up + Beveiligingsspotters + J-haken

Eenvoud en functionaliteit zijn de twee bepalende kenmerken van dit rack, zowel voor degenen die hun eigen thuisgym opzetten als voor de meer veeleisende personal trainingcentra.

Hou je van krachttraining en wil je je resultaten naar het hoogste niveau tillen? Op zoek naar een functionele en intense workout? Een rack als dit is wat je nodig hebt!

Profiteer van alle voordelen die dit rack te bieden heeft: veelzijdigheid, functionaliteit en veiligheid. Haal het meeste uit elke herhaling van je training!

Je kunt er allerlei oefeningen mee doen voor zowel je boven- als onderlichaam: Pull-ups, dips, squats, lunges, deadlifts... Voeg een bankje en een barbell toe en begin nu intensief te trainen! Completer kan het niet, toch?

waar wacht je nog op om op maximale intensiteit te trainen?

Aarzel niet, dit nieuwe rack samen met de bijgeleverde accessoires is je beste optie om je full body-workouts te maximaliseren!

Waarom de MyRack V4 + Chin Up + Beveiligingsspotters + J-haken van Force USA kopen?


Met 54 verstelpunten, een capaciteit tot 1000 kg en een levenslange garantie is de Force USA MyRack de droom van elke gewichtheffer, powerlifter, crossfitter of bodybuilder.

Dit 100% rack is ontworpen om exclusief voor jou te zijn en is ideaal als je op zoek bent naar...

 • Een rack dat weinig ruimte inneemt
 • Een volledig op maat gemaakt rack
 • Een rack dat je alles in één biedt


Wat houdt het in?

 • Professionele J-haken (F-MR-JHOOK02)
 • Beveiligingsspotters (F-MR-SAFE03)
 • Chin up multi grip bar - accessoire voor pull-ups (F-MR-CHIN03)
 • Band pegs (F-MR-PEG)
 • Opbergruimte voor Olympische stangen en schijven (F-MR-WEIGHT)


Technische informatie:

 • Afmetingen: 220cm (hoogte), 125 cm (breedte), 139 cm (lengte)
 • Maximale belasting: 905 kg


Over het merk Force USA
Toonaangevend merk in de verkoop van apparatuur en machines voor krachttraining en cardio.

Meer informatie
EAN Code5051638310745
OpplooibaarNee
Garantie24 mo.
MerkForceUSA
Dimensies (G x B x H)139cm x 125cm x 220cm
Ar Model TypeSelect Model

Stel je vraag

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product te maken heeft. Alle vragen die u heeft, worden binnen enkele uren beantwoord.

GARANTIE VAN DE FABRIKANT

Garanties voor producten die niet door Force Usa zijn vervaardigd, zijn onderworpen aan de oorspronkelijke fabrieksgarantie zoals hieronder en op de relevante productpagina's uiteengezet.

Opmerking: De garantie vervalt voor elk product dat beschadigd is ten gevolge van verkeerd gebruik, verwaarlozing, wijziging, onjuiste behandeling of opslag. Garantieclaims voor producten die door langdurig gebruik onbruikbaar zijn geworden en door normale slijtage het einde van hun gebruiksduur hebben bereikt, worden niet aanvaard.

 • ★︎ HUISHOUDELIJKE PRODUCTEN: 2 jaar garantie
 • ★︎ COMMERCIËLE PRODUCTEN: 1 jaar garantie

BELANGRIJKE INFORMATIE

Wij staan ​​achter de kwaliteit van onze apparatuur en bieden een toonaangevende garantie op al onze producten, zodat u met een gerust hart een Force USA-product kunt kiezen.

Garanties zijn alleen geldig voor de oorspronkelijke koper met een ontvangstbewijs en een geldig bestelnummer. Garanties kunnen niet worden overgedragen.

Producten die door langdurig gebruik onbruikbaar zijn geworden en hun houdbaarheidsdatum bereiken, komen bij normaal gebruik niet in aanmerking voor garantie..

ZENDINGEN

Leveringen, met uitzondering van speciale bestellingen, duren over het algemeen 3 tot 6 werkdagen.
Voor meer efficiëntie belt de koerier u altijd voor levering.

Als hij je niet kan vinden, laat hij je een briefje achter met een telefoonnummer om een ​​toekomstige datum en een geschikte tijd af te spreken..

ZOEK UW BESTELLING

De beste manier om te hebben gedetailleerde bestelling volgen is om een ​​e-mail te sturen naar [email protected] met uw volledige naam en order- of factuurnummer.

Onze klantenservice zal binnen enkele uren reageren alle beschikbare informatie: waar je bent, wanneer je aankomt en een trackingnummer van de vervoerder.

PREMIUM SERVICE

Als uw bestelling Professionele Premium-installatie bevat, onze technici nemen rechtstreeks contact met u op om u de datum en tijd te vertellen die u het beste uitkomen.

Klantenreviews
Force USA MyRack V4 + Chin Up + Beveiligingsspotters + J-haken